Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Novembre Presentació del llibre 'Els de Muller a Tarragona: vinaters i prohoms'

Presentació del llibre 'Els de Muller a Tarragona: vinaters i prohoms'

La presentació anirà a càrrec del mateix autor, en Jaume Gómez Travé.
El llibre relata la història de la família De Muller, que van arribar a Tarragona el 1851 creant els cellers al carrer Reial i tancant el negoci al 1995 cedint-lo a la família Martorell de Reus que segueix la Marca.
Al llibre també trobareu comentaris sobre els boters de Tarragona, les visites Reials i Eclesiàstiques als cellers, així com una recopilació de 400 etiquetes dels vins i licors De Muller.
A en Jaume Gómez Travé, nascut a Tarragona el 1954, sempre li ha agradat la història de la nostra ciutat en la vesant dels fets quotidians.
Amb els seus llibres intenta recuperar personatges tarragonins que desgraciadament passen desapercebuts per a la majoria de gent.
A més de la família De Müller va explicar la història de Ramon Nolla Martí, metge tarragoní al servei del rei Carles VII, fundador del col·legi de Metges a Tarragona i cirurgià de Santa Tecla a finals del segle XIX
Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel, 722 448 675), personalment al c/Reding, 9 baixos de Tarragona, o bé al email info@espaiartnautilus.com.

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Presentació del llibre 'Els de Muller a Tarragona:  vinaters i prohoms'
Què
Lletres
Quan
18/11/2022 19:30 to 20:30
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon, personalment a l'Espai Nautilus, o per correo electrònic

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta