Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Octubre Taller de tinta xinesa 'Pinzellades de bambú'

Taller de tinta xinesa 'Pinzellades de bambú'

Taller impartit per @sumi_enricllevat a l'@espai_nautilus en dues sessions, el 18 i el 25 d'octubre, i a partir de 14 anys, aprendrem a descobrir les pinzellades bàsiques del sumi-e que ens ajudaran a pintar un original bambú que ens endurem a casa.

El bambú (Zhù 竹/ Take) és un dels anomenats "Quatre honorables cavallers", és a dir, un dels quatre temes de la pintura oriental. Juntament amb el seu aprenentatge artístic experimentarem els valors de la força, la perseverança i la flexibilitat que representa aquesta simbòlica planta. A partir d'exercicis pràctics a sobre de diferents papers i pinzells descobrirem l'art i la filosofia que s'amaga rere el bambú.

Aquest taller és ideal per aquells que tinguin un interès artístic i vulguin aprofundir en la pràctica d'aquest art mil·lenari. No és necessària experiència artística.

Imparteix el taller l'Enric Llevat, artista i professor a l'Institut de Martí i Franquès de Tarragona. Des de fa anys que es dedica a investigar des de l'abstracció i la tradició oriental la tècnica de la tinta xinesa. Alguns dels seus treballs s'han exposat a Barcelona, Osaka i París.

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10 €. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Taller de tinta xinesa 'Pinzellades de bambú'
Què
Cursos i tallers
Quan
18/10/2022 a 17:30 a
25/10/2022 a 20:00
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
70 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon o personalment a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta