Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Sant Magí 2022 La Pujada cap al Portal del Carro

La Pujada cap al Portal del Carro

  • 19.15 h, des de la pl. de la Font. La Pujada cap al Portal del Carro, amb el Seguici de Sant Magí, integrat pel penó de la festa a cavall, Magí de les Timbales, gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat i del Cós del Bou, Nanos Vells, Nanos Nous, Ball de Bastons, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, grallers, timbalers, carros enramats i carrossa enramada del sant. Itinerari: c. Cós del Bou, bda. Pescateria, c. de la Nau, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, c. Pare Iglésias, c. de les Coques i c. Arc de Sant Llorenç / Portal del Carro.
  • 19.30 h, aproximadament, bda. de la Pescateria. La Pujada de Carros i Cavalleries, al ritme de la Banda Unió Musical de Tarragona, que s’incorpora al seguici a la plaça de l’Esperidió.
  • 20 h, c. de les Coques i c. de l’Arc de Sant Llorenç. Salutació a l’aigua per les colles castelleres. Tot seguit, al Portal del Carro, repartiment de l’aigua, les mides i els càntirs de la festa. I després, retorn del Seguici cap a la plaça de la Font.

[Foto: M.Granell]

La Pujada cap al Portal del Carro
Què
Cultura popular i festes, Activitats familiars
Quan
18/08/2022 19:15 to 20:00
Localització
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta