Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Setembre Stromboli Jazz Band

Stromboli Jazz Band

El proper 27 d'agost a les 22:30h, Stromboli Jazz Band, estarà oferint un concert per a celebrar la Gran Revetlla Popular de les Festes del Barri del Carrer Goya de Tarragona. Serà una actuació gratuïta i oberta a tothom.

Stromboli Jazz Band, el grup de swing, dixie i jazz popular del Camp de Tarragona està d'aniversari aquest 2022 pels seus 10 anys i presenta tercer disc, "DREAM". El primer CD, "Smile", va ser presentat al febrer del 2013, després d'un any de vida. El segon CD, “Be Happy”, es va presentar pel seu 5é aniversari al febrer del 2017.

El grup està format per: Raül Cid - Trombó, Veu i Direcció, Josué García - Trompeta, Ton Solé – Banjo/ukelele, Ismael Carles - Tuba, Adrià Mort - Bateria

Com ja es ben sabut, les seves actuacions destaquen perquè són una barreja de bona música, amb dosis d'humor, teatre i una gran interacció amb el públic. Des de que es van donar a conèixer, al febrer de 2012, han realitzat més de 550 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Han participat, entre d’altres, al Festival Eclèctic-Estiu Sonor a Orpesa, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Street Jazz Weekend a Peníscola, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de Festes Majors, han amenitzat inauguracions i actes de tot tipus, també van actuar al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de San Sebastián i a la IV edició del Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia).

 

Stromboli Jazz Band
Què
Música
Quan
27/08/2022 a 22:30 a
28/08/2022 a 00:00
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
AAVV cr. Goya
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta