Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Tarragona sona flamenc Activitats divulgatives Mayte Martín: Curs de flamenc per a neòfits

Mayte Martín: Curs de flamenc per a neòfits

Aquest curs ha canviat d'horari. A la publicitat apareix a les 16 h, però l'hora d'inici de cada sessió serà a les 17 h.

La Sala Kesse esdevindrà una improvisada aula de flamenc on la cantaora Mayte Martín compartirà coneixements i eines per ajudar els nous aficionats a comprendre i apreciar els secrets de l'art jondo.

Martín, considerada una de les veus més respectades del flamenc, amb aquest projecte pretén transmetre la seva experiència personal i proporcionar les eines i claus necessàries per apreciar les característiques expressives i musicals dels diferents pals, les principals obres clàssiques i les aportacions personals de les grans figures de tots els temps.

El curs, que tindrà una durada de vuit hores, s'impartirà durant dos dies. Al final del curs es lliurarà un CD recopilatori amb les principals obres de flamenc clàssic interpretades pels cantaors i els guitarristes més importants dels últims cent anys. Un regal per als sentits.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Mayte Martín: Curs de flamenc per a neòfits
Què
Cursos i tallers, Música
Quan
26/03/2022 a 17:00 a
27/03/2022 a 21:00
Programació
Tarragona Sona Flamenc
Localització
Preu
60 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Inscripcions: entrades.tarragona.cat

Organitzat per 
Mayte Martín i Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta