Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Cicle Muntanya Conferència de cloenda "Núria Picas, ara o mai", a càrrec de Núria Picas

Conferència de cloenda "Núria Picas, ara o mai", a càrrec de Núria Picas

Núria Picas ens farà gaudir de la seva trajectòria esportiva, basada en els valors que l’han portat a ser una corredora d’elit de curses de muntanya. Valors com el treball, l’esforç, la superació, la perseverança i la persistència fins a la consecució del somni de qualsevol corredor de llarga distància: la Ultra-Trail del Montblanc i el Campionat del Món d’Ultratrails.

En aquest relat en primera persona, ple de moments intensos i emocionants, narra el seu recorregut esportiu a partir d’una filosofia de vida basada en la mentalitat positiva, la fermesa, la valentia i la força de voluntat.

Es tracta d’un repàs també de la seva experiència vital, l’amor i el deliri per la muntanya per arribar a l’alta competició.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Conferència de cloenda "Núria Picas, ara o mai", a càrrec de Núria Picas
Què
Xerrades i congressos
Quan
30/03/2023 19:00 to 20:30
Programació
Cicle de Muntanya
Localització
Venda d'entrades / Inscripcions

L'entrada és gratuïta amb invitació i limitada a l'aforament de la sala. Cal recollir la invitació a partir d'una hora abans de l'inici de cada sessió, al mateix auditori.

Organitzat per 
Diputació de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta