Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Febrer ‘Todo eso que no se cómo explicarle a mi madre’ de Sandra Bravo

‘Todo eso que no se cómo explicarle a mi madre’ de Sandra Bravo

En ple segle XXI, encara queden regusts de la cultura predominantment catòlica i conservadora del passat. Estigmatització social, restriccions, masclisme i un excessiu control de la sexualitat per a limitar-la al que es considera «normal» són alguns dels obstacles que encara als quals encara s’enfronten les dones per a descobrir i desenvolupar el seu propi plaer.

En aquest llibre, Sandra Bravo, creadora de la plataforma ‘Hablemos de poliamor‘, ens relata en primera persona com ha viscut i superat aquests conflictes (inclosos els qüestionaments de la seva mare). Al mateix temps, ens dona una classe magistral sobre poliamor, sexe i feminisme, analitzant conceptes com l’amor romàntic, la «polinormatividad» o la monogàmia, entre altres.

‘Todo eso que no se cómo explicarle a mi madre’ és un assaig contra els prejudicis, que estimula el pensament crític i et convida a viure la teva sexualitat i afectes amb llibertat.

Acte amb col.laboració amb el programa ‘Cel.lia Cupido‘ de Tarragona Ràdio.

‘Em dic Sandra Bravo, soc periodista i tinc tendència a la reinvenció. M’agrada parlar d’amor, sexe i feminisme, però sobretot m’agrada practicar-ho. No crec en les respostes universals, ni tan sols en les quals pugui donar-me jo mateixa. De fet, em va millor fer preguntes. Tots els meus dubtes existencials i reflexions variades les bolco en el meu activisme polític en l’àmbit de les no monogàmies i les sexualitats no normatives, així com en el meu propi projecte de divulgació ‘Hablemos de poliamor’. També col·laboro amb diferents mitjans de comunicació de manera esporàdica. Aquest és el meu primer llibre, així que em fa especialment feliç que l’estiguis llegint ara mateix.’

Més informació sobre aquest esdeveniment…

‘Todo eso que no se cómo explicarle a mi madre’ de Sandra Bravo
Què
Lletres
Quan
22/02/2023 18:30 to 19:30
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
La Capona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta