Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Febrer Ones de resistència

Ones de resistència

La vibració vocal i la seva ressonància centren l’exposició Ones de Resistència, modulades per Fito Conesa i sorgida d’un procés participatiu.

Després d’obrir boca el passat mes d’octubre amb el diàleg únic entre Maria Arnal i Lolo & Sosaku, Ones de Resistència obre la temporada 2023 a les Golfes de Casa Canals amb una exposició que es podrà veure del 10 de febrer al 9 d’abril.

Ones de Resistència és una exposició modulada per Fito Conesa i un procés participatiu al mateix temps, que es concretarà també en activitats i en un projecte de mediació. A partir de l’exercici de creació col·lectiva d’una coral efímera i un exercici de composició compartida per abordar des del musical les històries silenciades, Ones de Resistència agrupa diferents experiències i experiments a partir de la vibració vocal i de la ressonància d’aquesta en l’espai expositiu; arxiva, reuneix i visibilitza com l’art se serveix del format (objecte / ona) per expandir-se, qüestionar-se o canviar d’estat: un recorregut que es planteja com una coral (o, fins i tot, una òpera musical) amb diversos artistes i participants, però amb una vibració comuna.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Ones de resistència
Què
Exposicions
Quan
10/02/2023 a 19:00 a
09/04/2023 a 21:00
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta