Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Fes. Inter. Cinema TGN Le ravissement (“L'arravatament”)

Le ravissement (“L'arravatament”)

Dir. Iris Kaltenbäck. França, 2023, 97min. VOSAng i Cat

La Lydia, una llevadora totalment involucrada en la seva carrera, sent que li defuig el sentit de la seva vida. Va ser a causa d’una ruptura, l’embaràs de la seva millor amiga Salomé, o la seva trobada amb el Milos, amb qui podria tenir una potencial nova relació? Absorbida per la seva feina, i aparentment perduda, aviat haurà de prendre decisions claus a la seva vida, i que marcaran el seu camí. Família i maternitat, amor i amistat... qüestions universals desdibuixades entre accions, dilemes i moralitats.

Conduïda per la presència encisadora de la Lydia, i per la ma mestre d’una directora que fa un gran estudi de personatges, ens veiem atrapats per una apassionant història que com menys sapigueu, millor. Així que no us volem ‘robar’ el privilegi de qui la viu per primera vegada.

Amb una entrada tan potent i fascinant a la direcció i el guió, tractant temes com la soledat, l’amor, o la vida a la gran ciutat amb profunditat psicològica, la debutant Iris Kaltenbäck confirma que és sens dubte un talent a seguir. Tendra, emotiva i inquietant al mateix temps, LE RAVISSEMENT t’encisa i se t’endú per camins diversos als braços de la Lydia en la seva recerca vital. 

Premi SACD a la Semaine de la Critique de Cannes 

Menció Especial al Festival de Zurich

Estrena a Espanya

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Le ravissement (“L'arravatament”)
Què
Cinema
Quan
24/11/2023 20:00 to 21:35
Programació
REC. Festival Internacional de Cinema
Localització
Preu
6€ + 1€ de gestió
Venda d'entrades / Inscripcions

festivalrec.com o a les taquilles del Teatret mitja hora abans de l’inici de la projecció

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta