Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Fes. Inter. Cinema TGN Love is a gun

Love is a gun

Dir. Lee Hong-Chi. Taiwan, 2023, 81min.  VOSAng i Cat

Des que va sortir de la presó, Sweet Potato s'ha conformat a manejar un petit negoci d'escassos ingressos enfront del mar, intentant continuar ‘net’. Mentre segueix turmentat pels actes del passat, reapareix Maozi, un antic col·lega que li ofereix una oportunitat de treball ‘brut’. 

El debut de l'actor Lee Hong-Chi (Thanatos, drunk, Llarg viatge cap a la nit) és una potent declaració d'intencions d'estètica envolupant, nostàlgica i seductora, que el posa darrere els passos de Lee Chang-Dong o Wong Kar Wai. 

Abrigallat per un càsting de noves veus (una galeria de tipus durs peculiars), els amants del cinema asiàtic contemporani tenen davant seu un ‘instant cult’ per a les seves vitrines. Amb vestit de cinema de gènere i un halo de misteri, “Ai shi yi ba qiang” és un retrat millenialgairebéZ, mostrant els dubtes, conviccions i contradiccions de la seva generació.

Captivadora i irremeiablement cool, LOVE IS A GUN és un film inusual, amb les seves pròpies normes i un aire de film noir existencialment i visualment embriagador.

Millor Opera Prima al Festival de Venecia.

Estrena a Espanya

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Love is a gun
Què
Cinema
Quan
24/11/2023 16:00 to 17:20
Programació
REC. Festival Internacional de Cinema
Localització
Preu
6€ + 1€ de gestió
Venda d'entrades / Inscripcions

festivalrec.com o a les taquilles del Teatret mitja hora abans de l’inici de la projecció

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta