Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Fes. Inter. Cinema TGN The limits of consent

The limits of consent

Dir. Michael Keerdo-Dawson. Estònia, 2022. 80 min. VOSAng i Cat

L’Anna és una experta en tecnologia i seducció que assisteix a homes menys destres en aquesta pràctica, donant-los suport per connectar amb dones solitàries als bars cool durant les fredes nits de Tallinn. Controla el joc del sexe i de l'amor com una professional, sap què dir per manipular qualsevol perquè faci (o consenti) allò que ella vol. Però la vida amorosa de l'Anna està molt lluny de ser perfecta.

Aquesta moderna Cyrano de Bergerac t’ofereix la possibilitat de decidir el curs de la trama. Les teves decisions conduiran la història cap a un final que encara no està resolt, creant un sistema democràtic de narració. Quin fenomen narratiu sorgirà com a resultat? Tot depèn de tu.

Michael Keerdo-Dawson, cineasta britànic establert a Tallinn, proposa una aventura tant al públic com als seus personatges, que evolucionaran en funció de com es desenvolupi la trama. Un recurs fascinant per desenvolupar el nucli de la història: com el sexe ajuda a reparar les nostres ànimes o només és una eina al servei del nostre desig de connexió. De vegades podem pensar que és el camí per assolir l'amor o potser només és un joc de dinàmiques de poder.

Anna ajuda la gent a triar les paraules precises i prendre decisions. L’ajudaràs tu a prendre les decisions adequades?

THE LIMITS OF CONSENT no és només una pel·lícula interactiva, és un drama psicològic audaç i atractiu sobre l'amor, el sexe i el control. Moltes opcions, molts dubtes. No és aquest un dels principals reptes actuals?

World Premiere a Tallinn Black Nights_Rebels with a Cause

Estrena a Espanya

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

The limits of consent
Què
Cinema
Quan
25/11/2023 20:00 to 21:20
Programació
REC. Festival Internacional de Cinema
Localització
Preu
6€ + 1€ de gestió
Venda d'entrades / Inscripcions

festivalrec.com o a les taquilles del Teatret mitja hora abans de l’inici de la projecció

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta