Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Festival SCAN de fotografia SCAN: Retorn de l’intangible a Mèdol

SCAN: Retorn de l’intangible a Mèdol

Dins del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, i en col·laboració amb l’associació Jíser, Mèdol acollirà aquesta exposició col·lectiva de cinc artistes de l’àrea mediterrània.

Retorn de l’intangible és una exposició col·lectiva de cinc artistes de l’àrea mediterrània impulsada conjuntament amb Jiser, associació que promou la creació artística i l’ús de l’art com a eina de transformació social a l’àrea mediterrània, i amb la col·laboració d’UNESCO Chair i la URV. La proposta es podrà veure a les Golfes de Casa Canals del 24 de novembre de 2023 al 14 de gener de 2024.

La mostra està comissariada per Xavier de Luca i Houari Bouchenak, i aplega les creacions fotogràfiques, visuals i instal·lacions de Hakim Rezaoui (Algèria), Amira Lamti (Tunísia), Sonia Merabet (Algèria), Hana Gamal (Egipte) i Dani Pujalte. L’exposició es planteja com un recorregut a través de les obres i instal·lacions dels cinc artistes, que permet a l’espectador endinsar-se em les seves percepcions sobre les relacions entre l’esser humà i el seu entorn, social, cultural, natural…

Horaris

  • dilluns: tancat
  • de dimarts a divendres: 9 h - 20 h 
  • dissabte: 9.30 h - 20 h
  • diumenge i festius: 9.30 h - 14.30 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

SCAN: Retorn de l’intangible a Mèdol
Què
Exposicions
Quan
24/11/2023 a 18:00 a
14/01/2024 a 14:30
Programació
Festival SCAN de Fotografia, Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta