Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 FiTT DIPTYCH: The missing door & The lost room Peeping Tom

DIPTYCH: The missing door & The lost room Peeping Tom

Dyptich: the missing door and the last room ens porta a un vaixell on diversos personatges evolucionen en espais dels quals no poden escapar-se. Van embarcar-se en la recerca d’un ideal, van marxar amb un somni i amb esperança. Ara, es troben deambulant dins un misteriós i macabre laberint. Viuen entre allò que és real, i allò imaginari, guiats per les forces naturals que els porten a un destí incert.  Gabriela Carrizo i Frank Chartier creen un mon pertorbador, fosc i encapsulat -típic en l’obra de Peeping Tom, mentre que alhora posa al centre de les peces un llenguatge del moviment i la performance únic i extrem.

Cada part del diptic té el seu propi escenari i evoca un decorat de pel·lícula. the missing door se situa en una habitacio o passadis ple de portes que no s’obren. L’acció a l’última habitacio ocorre en una cabina d’un vaixell, i se centra en el món interior dels personatges.

Els canvis escenics durant l’obra es fan a la vista i formen part de la performance, com si es tractés d’una edició de vídeo en directe.

70min. Sense text.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

 DIPTYCH: The missing door & The lost room Peeping Tom
Què
Dansa
Quan
01/09/2023 22:00 to 23:10
Programació
FITT. Festival Internacional de Teatre
Localització
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta