Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Gener Premis ARTIGA 2022 +& Concert de Futurachicapop

Premis ARTIGA 2022 +& Concert de Futurachicapop

La revista Artiga, la revista de referència de l’art i pensament contemporani a la demarcació de Tarragona, torna a Mèdol per segon any consecutiu per a l’entrega dels Premis Artiga. La segona convocatòria dels guardons reconeixeran i agrairan el treball dels i les artistes, teòriques, comissàries i empreses dedicades a la producció i divulgació contemporànies a les comarques tarragonines.

L’acte, que arrencarà divendres 13 de gener a partir de les 20 h, inclourà també la presentació del número 39 d’Artiga així com un homenatge a l’artista tortosí Leonardo Escoda, mort el passat mes de novembre. 

Els sintetitzadors i el pop per a broken hearts de FUTURACHICAPOP serà l’encarregat de culminar la festa d’entrega dels Premis Artiga a Mèdol amb un concert ben carregat de melodies evasives i melodrama.

Sota el nom FUTURACHICAPOP, l’artista barcelonés expressa lliurement la seva existència com a persona queer en un món hetero-normatiu. El seu primer LP, pasado presente FUTURA, és una invitació a ballar aquells drames que ens roben hores de son, a vestir els cors trencats amb sons lluminosos i ritmes uptempo. Una col·lecció de cançons d’amor fetes amb el cor trencat sota un embolcall sònic inspirat en les melodies de sintetitzadors i unes lletres dicotòmiques de desamor que cerquen l’assertivitat però xoquen amb la irracionalitat dels altres.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Premis ARTIGA 2022 +& Concert de Futurachicapop
Què
Art, Música
Quan
13/01/2023 20:00 to 22:00
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta