Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Gener Presentació del llibre Fer diners de Teodor de Mas Valls

Presentació del llibre Fer diners de Teodor de Mas Valls

Presentació del llibre Fer diners, un mètode judeocatalà per estalviar i fer-se ric de Teodor de Mas Valls

Els orígens de cadascun de vosaltres defineixen, en bona part, com sou i com gestioneu la vostra vida, emocionalment i econòmicament. A partir de l’experiència de Teodor de Mas i de la seva nissaga familiar (els de Mas, els Valls, els Rocabayera, els Izard, els Tejedor, els Ventosa, els Indarte i els Badia), l’autor entra en matèria explicant conceptes econòmics i anècdotes vitals per a una millor gestió en el dia a dia, amb l’objectiu d’estalviar, fer-vos rics i així alliberar-vos de l’obligació d’haver de treballar per a tercers. A més, Fer diners us ajudarà a sobreviure eficaçment en la presa d’infinitat de decisions econòmiques que conformen la vostra vida.

Indubtablement, aquest llibre és un bon negoci per a tots vosaltres!

Teodor de Mas i Valls (Barcelona, 1973) és el setè Teodor de Mas d’una nissaga de carlistes de Vic, jueus conversos, empeltats amb tantes altres nissagues catalanes i vinguts a menys, per simple mala sort i per la inevitable inestabilitat política i econòmica del país.

De Sant Cugat del Vallès de tota la vida, va estudiar Economia a la UAB i també a les universitats de Montpeller i Mannheim, després de fracassar estrepitosament en l’intent de seguir la voluntat paterna de ser enginyer a la UPC.

A la University of Technology Sydney va estudiar un Master in International Business amb una beca de la UAB. S’ha dedicat tota la vida al màrqueting, les compres i les vendes, a convèncer persones, a trobar canals de venda i de negoci i a negociar amb clients i proveïdors. Li agrada dir que li paguen per pensar i per la seva capacitat d’imaginar un futur incert.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Presentació del llibre Fer diners de Teodor de Mas Valls
Què
Lletres
Quan
27/01/2023 19:00 to 20:00
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
Llibreria Adserà
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta