Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Juliol CaldodeCultivo: Exercicis de Resistència

CaldodeCultivo: Exercicis de Resistència

El col·lectiu d’art activista CaldodeCultivo, nascut el 2006 a Tarragona i que des del 2012 ha estès la seva activitat a Colòmbia i els Estats Units, serà el protagonista d’aquest estiu a les Golfes de Casa Canals.

L’exposició “Exercicis de Resistència” recull diversos dels projectes que han desenvolupat durant l’última dècada a diverses ciutats de les Amèriques i Europa.

Unes accions on els membres han emprat diferents mitjans, materialitats i llenguatges artístics per amplificar les lluites de comunitats que resisteixen a la dominació capitalista, colonialista i patriarcal.

Aquesta exposició mostra la trajectòria del col·lectiu combatent a través de les seves pràctiques artístiques, però també la denúncia de la poderosa maquinària propagandística que naturalitza les violències del neoliberalisme i aplana el terreny per als nous feixismes. En conjunt, l’obra de CaldodeCultivo és una crida a la solidaritat i a la lluita col·lectiva per fer-li front, tot reivindicant el potencial catalitzador de les pràctiques artístiques per mobilitzar, exercitar i amplificar les resistències.

Què
Exposicions
Quan
20/07/2023 a 14:00 a
03/09/2023 a 21:00
Localització
Organitzat per 
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta