Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Juny Lliurament del 45è Premi El Balcó Tarragoní de l'Any 2022

Lliurament del 45è Premi El Balcó Tarragoní de l'Any 2022

L'alcalde de Tarragona en funcions, Pau Ricomà, presidirà aquest dimecres el lliurament del 45è Premi El Balcó Tarragoní de l'Any 2022, que Òmnium Cultural del Tarragonès atorga en aquesta ocasió a Montserrat Recasens, cap tècnica del Servei de les Biblioteques Municipals de Tarragona. 

L'acte comptarà també amb la presència del president d’Òmnium Cultural del Tarragonès, Zacarías Henar.

El Premi el Balcó, que atorga anualment Òmnium Cultural del Tarragonès, té l’objectiu de reconèixer la tasca d’una persona o entitat del Tarragonès que s’hagi distingit pel servei i la projecció de país en l’activitat social, cultural, científica, esportiva, política, etc. Aquest guardó honorífic és un dels projectes històrics de l’entitat i es concedeix des de l’any 1978.

El jurat d’aquesta edició està format per Zacarías Henar Moros, president d’Òmnium Cultural del Tarragonès; Pau Ricomà Vallhonrat, alcalde de Tarragona; Ricard Lahoz Avendaño, periodista i Premi el Balcó 2020; Mariona Giralt Miquel, sòcia d’Òmnium Cultural del Tarragonès, i Júlia Cantons Romero, secretària d’Òmnium Cultural del Tarragonès.

Lliurament del 45è Premi El Balcó Tarragoní de l'Any 2022
Què
Altres
Quan
07/06/2023 18:00 to 19:00
Localització
Preu
Entrada lliure - Places limitades.
Organitzat per 
Omnium Cultural del Tarragonès
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta