Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Juny Piane du Lac al Moll de Pescadors del Serrallo

Piane du Lac al Moll de Pescadors del Serrallo

Al Moll de pescadors del Barri marítim del Serrallo la música ens arriba des de l’aigua perquè la ciutat miri al mar.

El Port de Tarragona aposta per la sensibilització en la sostenibilitat com un dels eixos claus en la consciència per la problemàtica actual.

Des del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona conjuntament amb el servei municipal de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona s’aposta per una proposta de música en un format diferent i sorprenent. Des del servei municipal de cultura es manifesta la intenció de “És clau que tots a una en prenguem part perquè la sostenibilitat és una cosa de tots i cal que la ciutadania en siguem més sensibles i propers a aquesta causa”. Des del Teatret del Serrallo en aquesta voluntat de fer propostes transformadores per la ciutat i amb la música com a llenguatge per obrir el Port i els seus espais a la ciutadania des d’una altra perspectiva, han trobat la conjunció perfecta en la sinergia de l’activitat.

La Pianista roja ens presenta un espectacle amb l'aigua com a fil conductor, oferint al públic un moment de música i poesia a la vora dels espais naturals i urbans caracteritzats per la seva bellesa i encant: el cel és la seva carpa i el teatre el paisatge. En el seu incessant caminar, crea i regala per al record escenes tan belles que conviden a somiar despert. Com un circ aquàtic genuí, la seva itinerància el porta a la vora de llacs, rius i platges on ofereix el seu espectacle captivador. Es tracta d’un espectacle d’accés lliure amb aforament limitat.

Piane du Lac al Moll de Pescadors del Serrallo
Què
Música
Quan
08/06/2023 20:00 to 21:00
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Port de Tarragona - Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta