Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Juny ¡Luces, cámara y acción!

¡Luces, cámara y acción!

“Ícaro” és l’espectacle més ambiciós que es pot plantejar una companyia, un repte personal, musical i tècnic. Una aventura emocionant en dos actes, una història real entre un avi i el seu nét, i la seva perseverança en complir la voluntat del seu avi. Per això, durant l’espectacle construirà un avió en dimensions reals, amb el qual poder arribar al cel i aconseguir així, el comiat que no va poder tenir en vida. Strad, El Violinista Rebel, presenta “Ícaro”, un nou espectacle que pretén revolucionar el concepte de concert, fusionant la tradicional posada en escena d’un grup musical, amb un muntatge teatral, com el que podríem trobar als millors teatres d’òpera del món. Per això, Strad convertirà l’escenari en un aeroport peculiar, i aconseguirà que el públic sigui passatger d’un vol molt especial.

En aquest espectacle, Strad compta amb la col·laboració de la companyia Yllana, i un meravellós equip d’escenògrafs, constructors i dissenyadors que aconseguiran portar a cada teatre un avió biplà de mida real. Tot l’inimaginable es fa realitat, les emocions conviuen a cada segon del xou i l’aclaparadora energia de Strad aconseguirà revolucionar tot el que s’ha vist fins ara amb el seu nou espectacle “Ícaro”.

Strad, El violinista Rebel ens presenta també el seu segon CD ¨Ícaro¨. Un repertori de composicions originals de Strad que malbarata il·lusió, talent i energia.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

¡Luces, cámara y acción!
Què
Música
Quan
11/06/2023 19:00 to 20:30
Localització
Preu
A partir de 22,20 €
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta