Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Maig Concert de guitarra clàssica amb Josep Calbet

Concert de guitarra clàssica amb Josep Calbet

En Josep Calbet Romeu es va iniciar en el món de la música de manera autodidàctica i influenciat pels corrents musicals populars de la seva època (Rock, Jazz, Pop, etc.), utilitzant com a instrument la guitarra elèctrica. De seguida, es va inclinar per la guitarra clàssica espanyola i és llavors quan accedeix a vàries "masterclass" d'importants concertistes (Carles Trepat, Manuel González, Marco Samili, etc.) i entra en profunditat en el repertori més genuí de l'era guitarrística (Albéniz, Granados, Turina, etc.)

També s'interessa per l'art flamenc i comença una llarga etapa d'estudi d'aquest gènere, sense cap altra instrucció que els llibres especialitzats. Com a personalitat creadora, aprofita tot aquest bagatge d'informació i aprenentatge per a obtenir la seva pròpia personalitat musical interpretativa i compositiva.

Vine i descobreix la guitarra clàssica de la mà de Josep Calbet a l'@espai_nautilus ¡

És IMPRESCINDIBLE reservar la vostra entrada, per motius d'aforament i per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça. Notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9, baixos, de Tarragona.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Concert de guitarra clàssica amb Josep Calbet
Què
Música
Quan
20/05/2023 18:30 to 19:30
Localització
Preu
10 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon o personalment a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta