Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Maig Inauguració de les exposicions: "Dues realitats" i "Dona'm una càmera i et capturo el moment"

Inauguració de les exposicions: "Dues realitats" i "Dona'm una càmera i et capturo el moment"

L'associació cultural Fotoamigo neix fa gairebé sis anys a Torredembarra amb la motivació de donar a conèixer la cultura de la fotografia mitjançant sortida, tallers i una infinitat d'activitats. Ja porta diverses exposicions en diferents municipis i a la sala Jaume I de Tarragona inagura dues exposicions:

  • Una és un conjunt de fotos captades pels socis en la qual es pot contemplar diferents paisatges i una tècnica fotografica anomenada knolling. L'exposició es diu" Dona’m una cambra i et capturo el moment".
  • I l'altra exposició és la formada per Miryam Huebra i Minu Machado. Una exposició documental on es capta la realitat dels niñ@s abandonats de Veneçuela i l'altra cara de la moneda, com viuen els niñ@s que tenen totes les necessitats cobertes, ensenyament, família, tecnologia. L'exposició es titula " Dues realitats" i s'ha pogut dur fer gràcies a diverses persones que hi han col·laborat: Joaquín Grill, María Dolores Garcia i la Colla Castellera Els Xiquets de Torredembarra. Una exposició que no et deixarà indiferent.
Inauguració de les exposicions: "Dues realitats" i "Dona'm una càmera i et capturo el moment"
Què
Exposicions
Quan
27/05/2023 18:00 to 19:00
Localització
Preu
Entrada gratuïta
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta