Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Maig Indomable en concert + Richmand

Indomable en concert + Richmand

INDOMABLE presenta una nova candidatura per batejar-se com a rei dels garitos. Reconvertits hipsters i influencers, pijos canalles, punks moderns, bohemis bevedors, filòsofs lluny d'Atenes, gurus de l'underground, rockers sense complexos i dandies amb excel·lència poètica, conviuen sucumbint setmana rere setmana als seus concerts i íntims rituals.
L'enigma engrandeix quan pocs són els autors que queden omnívors, tot terreny i cantant en castellà. ❛L'etern teloner❜ dona títol a un segon àlbum proper al folklore i a la música popular amb pòsit rock.
Ha estat convidat en repetides ocasions per tocar amb Iván Ferreiro, Xoel López, Ángel Stanich, Marwan... practicant temes personals, de distàncies curtes, sense grans artificis ni maquillatge i amb lletres directes, descriptives i d'alt contingut històric i nostàlgic. Ell ho crida "Les cançons del sofà" perquè és justament d'on venen (possiblement també cap a on vagin) formant part d'un sobri treball amb multitud d'influències i forjat en viatges amb guitarres velles.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Indomable en concert + Richmand
Què
Música
Quan
11/05/2023 21:00 to 23:00
Localització
Preu
8,14 € anticipada
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta