Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Maig Pau Casals i les Nacions Unides - Biblioteques sense fronteres

Pau Casals i les Nacions Unides - Biblioteques sense fronteres

Un any més, la Biblioteca Pública de Tarragona participa en el projecte “Biblioteques sense fronteres, compromeses amb un món més just”.

Impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i l'Agència Catalana de Cooperació, el seu objectiu és apropar al públic de les biblioteques catalanes el coneixement i la comprensió davant de les situacions de vulneració de drets humans, i facilitar els recursos per l’acció, contribuint així a la construcció d’una ciutadania global transformadora.

El 2023 està dedicat a la pau, la no-violència i la transformació dels conflictes sota el lema “Llegir els conflictes, crear pau”.

“Pau Casals i les Nacions Unides”. Projecció del documental i col·loqui a càrrec de Jordi Pardo, director general de Director General de la Fundació Pau Casals.

Aquest documental presenta la llarga i intensa relació de Pau Casals amb les Nacions Unides i la defensa de la pau a través de documents històrics, materials inèdits i entrevistes. Una relació que va culminar amb l'encàrrec d'un himne per a les Nacions Unides que el Secretari General U-Thant va fer a Casals i amb el guardó de la medalla de la Pau el 1971.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Pau Casals i les Nacions Unides - Biblioteques sense fronteres
Què
Cinema, Xerrades i congressos
Quan
17/05/2023 19:00 to 20:00
Programació
Biblioteca Pública de Tarragona
Localització
Preu
Entrada lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta