Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Març Baix continu 2022. Lectura de poemes amb Zoraida Burgos, Nati Soler Alcaide i Laura López Granell

Baix continu 2022. Lectura de poemes amb Zoraida Burgos, Nati Soler Alcaide i Laura López Granell

Baix continu 2022

Un projecte de l'Associació per a la Recerca Biocultural i Artística que pretén restaurar aquesta genealogia de dones poetes silenciades, oblidades o poc conegudes amb l'objectiu de resseguir les seves petjades per tal de recuperar-les.

Així doncs, aquest any, les poetes contemporànies Zoraida Burgos, Nati Soler i Laura López formen part del projecte Baix continu 2022 llegeixen els seus poemes inèdits.

Zoraida Burgos i Matheu (Tortosa, 10 de març de 1933) és diplomada en biblioteconomia per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria literària s'inicia l'any 1970 amb l'obtenció del premi Màrius Torres pel poemari D'amors, d'enyors i d'altres coses i amb la inclusió de part de la seva obra poètica en nombroses antologies.

Nati Soler Alcaide, vaig néixer el 1959 a Llorenç del Penedès, on he viscut sempre. Soc modista de professió i poeta vocacional. Llegir és el meu repòs. M'han publicat setze llibres, la majoria de poesia. He estat inclosa en diverses antologies. He obtingut premis entre els quals es troben: Vila de Martorell 2003, Maria Oleart i Grandalla 2008, Ibn Hazm 2010, Màrius Torres 2014...

Laura López Granell (Barcelona, 1968) és llicenciada en Filologia Catalana i ha exercit de correctora, redactora, assessora literària, formadora en comunicació i consultora en creativitat, i és professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès des de la fundació. Ha publicat tres llibres de poesia Itineraris (Columna Edicions, 1993, Forat (Godall Edicions,2014), Coratge (Godall Edicions, 2020) i el conte infantil en vers La història del drac xiulet (2008), també ha participat en diverses antologies. Durant anys va fer públics els seus poemes de forma oral, en lectures i recitals. Actualment manté el bloc poètic Jardins verticals

ARBAR ha sorgit amb el propòsit de fomentar la recerca, la difusió i l'exhibició dels treballs relacionats amb el patrimoni biocultural, històric, antropològic i artístic de la serra de Rodes.
Els seus objectius són impulsar la recerca, l'exhibició, la difusió i la promoció de pràctiques artístiques, fruit de l'observació, reflexió i conceptualització creativa de l'entorn, les quals poden ser expressades en múltiples i simultanis llenguatges artístics.

Baix continu 2022. Lectura de poemes amb Zoraida Burgos, Nati Soler Alcaide i Laura López Granell
Què
Lletres
Quan
11/03/2023 12:00 to 13:00
Localització
Preu
Entrada lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta