Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Març Conferència pianística "Alexander Malofeev i Maurizio Pollini, dues generacions de pianistes"

Conferència pianística "Alexander Malofeev i Maurizio Pollini, dues generacions de pianistes"

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, recuperem la col·laboració amb l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona acollint dues de les tres conferències previstes per aquest 2023.

Aquesta iniciativa va sorgir el 2012 amb l’objectiu d’oferir a la ciutat conferències sobre temes pianístics (intèrprets, concerts amb orquestra, repertori de grans compositors...). Conferències que posen l’accent en l’educació musical i que ens permetran conèixer millor intèrprets i compositors així com gaudir de les audicions musicals.

El circuït musical d’aquesta novena edició, inclou els espais del Conservatori i la Biblioteca Pública de Tarragona amb la voluntat d’arribar a més gent i oferir una programació més completa i cohesionada.

En total es realitzaran tres conferències, en dijous i a les 19 hores. L’entrada és lliure i gratuïta, oberta a tot tipus de públic.

A la Biblioteca, Kiev Portella retrà homenatge a Ramon Coll i Huguet, pianista menorquí que morí el passat 16 de gener, i també ens descobrirà Dmitry Alexeev i Nikolai Demidenko que interpreten dues obres de Rachmaninov a dos pianos.

Al Conservatori, la conferència se centrarà amb Alexander Malofeev i Maurizio Pollini, dues generacions de pianistes.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Conferència pianística "Alexander Malofeev i Maurizio Pollini, dues generacions de pianistes"
Què
Xerrades i congressos
Quan
16/03/2023 19:00 to 20:00
Programació
Biblioteca Pública de Tarragona
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta