Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Març Picasso, un passeig musical per la Part Alta de Tarragona

Picasso, un passeig musical per la Part Alta de Tarragona

L'Institut Pons d'Icart, centre educatiu de referència, i l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, amb motiu de la commemoració de l'Any Picasso, es complauen a oferir-vos un passeig musical per la Part Alta de la ciutat, el dissabte 25 de març. L'acte començarà a les 11 h a la plaça de la Font, amb l'objectiu d'apropar-nos a la figura artística de Pablo Picasso a través de les seves etapes pictòriques.

Durant el matí, l'alumnat d'ambdues institucions, guiats pel professorat del Batxillerat Artístic i de Música del Conservatori, us mostrarà una combinació de música, arts escèniques i arts plàstiques per crear un espectacle de carrer innovador.

El recorregut, explicat per un jove Picasso, serà el següent: plaça de la Font, plaça dels Sedassos, plaça del Rei passant pel carrer de l'Enrajolat, plaça Rovellats, plaça de les Cols, plaça de les Dames i Vells passant pel carreró de Sant Magí, plaça Natzaret passant pel carrer Misser Sitges i Albinyana. Finalment, l'acte conclourà al Pati del Conservatori.

Aquesta iniciativa cultural i pedagògica, que també vol mostrar el vessant humà menys conegut de l'artista, és el resultat del treball i del talent de les nostres joves promeses.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Picasso, un passeig musical per la Part Alta de Tarragona
Què
Música, Art
Quan
25/03/2023 11:00 to 13:00
Localització
Organitzat per 
Institut Pons d'Icart i Escola i Conservatori de Música
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta