Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Març Poessia. Recitals de poesia i música des de la transgressió

Poessia. Recitals de poesia i música des de la transgressió

Música i lletres s'uneixen a Poessia, una nova proposta en forma de festival que inclourà quatre recitals. Al llarg de dos dies, artistes com Maria Sevilla, Ölivia Musyk, Eduard Escoffet i Miriam Reyes & El Pricto conjugaran diferents disciplines, amb la veu com a protagonista, i amb una estreta relació amb la música i la performativitat, a la Sala Plana i la Sala de Ball de Ball de Casa Canals, a Tarragona.

Les quatre propostes seleccionades s'allunyen de posicions acomodades i es mostren punyents, incisives, dissidents i transgressores, ja sigui des de la forma o des de la temàtica. Un festival que defuig de la normativitat per parlar de qüestions necessàries. Benvinguts els errors ortogràfics!

Maria Sevilla ______
“Miss Interpretation” és una acció de poesia sonora en què l’escriptora i investigadora qüestiona el llenguatge com a glitch, la comunicació com a acumulació d’errors i les existències vegetals com a malura de la terra.
> divendres 17 de març, Sala Plana 18:30h

Ölivia Musyk ______
Projecte intimista de Clàudia Balletbó (veu) i Isabel Archs (violinista i pianista), que busca consol i bressol en melodies càlides i composicions que festegen amb les tonades clàssiques i els sons experimentals. Preciós.
> divendres 17 de març, Sala Plana 19:15h

Eduard Escoffet ______
“Utopia o esclavatge” és una acció / performance per a 35 cassettes del poeta i artista sonor a partir de veu, cent per cent enregistrada, que aborda la idea que l’economia digital i les formes de l’economia col·laborativa ens han convertit en usuaris desposseïts de drets.
> dissabte 18 de març de 2023, Saló de Ball a les 19:00h i 19:30 (Cal inscripció prèvia gratuïta al següent enllaç: https://bit.ly/3kdbOST)

Miriam Reyes & El Pricto ______
A “En lo frondoso” la poeta i videocreadora Miriam Reyes i el compositor i director musical El Pricto creen un paisatge sonor a partir d’electrònica experimental i veu que es retroalimenten amb el poema com a base.
> dissabte 18 de març, Sala Plana 20:00h

Poessia. Recitals de poesia i música des de la transgressió
Què
Música, Lletres
Quan
17/03/2023 a 18:30 a
18/03/2023 a 21:00
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta