Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Novembre 'Arte desde el Silencio', exposició de Farnaz Heshmat

'Arte desde el Silencio', exposició de Farnaz Heshmat

La primera col·lecció de Farnaz Heshmat, titulada "Arte desde el Silencio'', és una col·lecció de seixanta obres d'art de diverses dimensions. Les obres s'han agrupat en dues grans seccions: quadres botànics i dibuixos a tinta.

La part botànica consta de diverses seccions temàtiques, com animals, composicions modernes i clàssiques, quadres de rams de núvia conservats, monogrames...

La segona part consisteix en pintures a tinta, línies abstractes, miniatures perses i algunes mostres d'impressions fetes a mà (lli).

La part d'art botànic és un reflex de la meditació en la naturalesa i crea una sensació de vitalitat i frescor en la nostra vida dins de la ciutat de ciment. Un art de l'ànima que surt del cor i s'assenta en el cor. És un treball molt minuciós fet a mà amb pinces. Mostra molts detalls molt fins i precisos continguts dins de la naturalesa que ens ajuden a notar millor les meravelles invisibles que ens envolten.

La part d'art lineal abstracte revela monòlegs meditatius en forma de línies i formes que s'inspiren en textures i patrons de la naturalesa.

'Arte desde el Silencio', exposició de Farnaz Heshmat
Què
Exposicions
Quan
21/11/2023 a 11:00 a
03/12/2023 a 13:00
Localització
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta