Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Octubre Inauguració "L'ombra del passat". Pintures de Vicky Roldán Carrascosa

Inauguració "L'ombra del passat". Pintures de Vicky Roldán Carrascosa

La darrera creació pictòrica de Vicky Roldán Carrascosa, titulada "L'OMBRA DEL PASSAT", és un recull de vint obres d'art de diverses dimensions. Aquestes obres han estat agrupades en quatre apartats temàtics: la infància, la identitat, els rols de la dona i la sororitat entre elles.

Aquest projecte d'art contemporani té com a objectiu principal la creació d'espais d'intersecció entre l'art i la comunitat. Busca rearticular les connexions entre l'àmbit públic i l'àmbit privat, i proposar noves maneres d'imaginar territoris carregats de memòria i noves identitats des d'una perspectiva de gènere com a categoria d'anàlisi crítica de la cultura. A través de les seves obres, aquest projecte ofereix un accés íntim a l'imaginari col·lectiu.

Mitjançant un viatge cap al passat, sense perdre mai el to poètic, Vicky Roldán construeix suports vitals que sustenten les identitats basades en la memòria de diferents generacions. Aquestes obres ofereixen un procés de revaloració de la memòria, la identitat i el gènere com una via per recuperar significats culturals que han estat estereotipats, deformats o oblidades.

Inauguració "L'ombra del passat". Pintures de Vicky Roldán Carrascosa
Què
Exposicions
Quan
26/10/2023 19:00 to 20:00
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta