Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Refugi sonor

Refugi sonor

Concert de Ciutat

El cicle Refugi Sonor començarà amb el grup barceloní Ciutat, que presenten el seu disc en debut, "Brandon". Ciutat és el grup format per Jordi (JP sunshine) i Guim, dos coneguts DJ’s de la nova escena de club barcelonesa i membres del col·lectiu Mainline. Amb ecos de la música nocturna de la nit passada en forma de House, electrònica downtempo i pinzellades de jazz, pop de tornades expansives, electro, flamenc i el piular de 9 ocells diferents, Ciutat reuneix el passat, present i futur per trobar la fórmula del pop modern perfecte: fresc i perdurable.

Què
Música
Quan i on
21/10/2023 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música

Maria Hein

Han passat dos anys des que es va presentar davant el món amb "Continent i contingut", un àlbum de debut amb el qual es va convertir ràpidament en una de les artistes revelació del moment. Un disc delicat, on barrejava folk i pop, i en el qual desprenia una màgia única que tallava la respiració, màgia que li va portar a guanyar premis com el de Millor Artista Revelació (2021), Millor cançó(2021), Millor Disc Revelació (2022) i Millor Disc d’Autor (2022) d’Enderrock, i a estar nominada als Premis Alicia 2023 al Millor Talent Emergent i al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra per Sa teva presència. I el 18 de novembre a la Capsa de Música, ens presentarà, "Tot allò que no sap ningú" és el segon disc de la cantant i compositora mallorquina, un àlbum on la Maria Hein aposta pels elements electrònics, amb una producció més minimalista, on la veu és l’instrument principal que vertebra cadascuna de les cançons. I, sincerament, aquest disc és la prova perfecta de què Maria Hein pot arribar fins a qualsevol lloc.

Què
Música
Quan i on
18/11/2023 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música

Reïna

Des de Manacor i afincats a Barcelona, ens visitarà Reïna, la nova Monarquia del Pop nacional. Després de la publicació del seu àlbum debut, "Arts Marcials" (2021), produït per Lluís Cabot (Da Souza), arriba el seu segon llarga durada, "Retirada a temps", que es publicarà el setembre de 2023. Els primers avançaments d’aquest segon treball són Maldecap i Flors, dues cançons esmolades i transparents que recorden a la sonoritat de grups de pop i rock dels anys 80 i 90. Per a aconseguir aquest so han comptat amb la producció del músic mallorquí Jorra Santiago (Jorra i Gomorra, Pujà Fasuà, Roig…), qui ha contribuït a potenciar i desplegar els elements que componen les cançons del quartet manacorí.

Què
Música
Quan i on
09/12/2023 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música

Miquel Serra

El cantant mallorquí Miquel Serra, amb 9 discs a l’esquena, presentarà els seu desè i treball. “Las Hayas Arce” és l'acostumat "disc petit", resultat de les sessions d'Una casa és pànic. Aquest disc també l’ha gravat amb en Sergio García Pérez i entre els dos han tocat quasi tot a ca seua. “La intenció era aconseguir cançons d'ambient proper sense acudir tant a la guitarra espanyola, cercant un estil diferent als altres quan no intervé la banda. Però va ser un procés lent que va començar la setmana de pasqua de l'any passat, després va quedar letàrgic i el vam concloure per nadal. La temàtica de les lletres és l'habitual en aquest format, ja vos ho podeu imaginar”.

Què
Música
Quan i on
27/01/2024 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música

Sara Terraza

El cicle Refugi Sonor tancarà el 10 de febrer, amb la jove talent, nascuda a Barcelona, Sara Terraza. Terraza debutà com a cantant solista amb 17 anys al programa televisiu “Oh Happy Day”, i inicia llavors la seva trajectòria professional. Després d’uns anys trepitjant escenaris del territori català, crea el projecte “Sara Terraza & The Black Sheep”.

No és fins al 2023 que publica el seu primer disc titulat “Ja ploraré després”, produït per Dani López. Amb un univers sonor molt variat, la cantautora vol plasmar a través de les seves composicions la transició musical i personal que ha viscut els últims anys. La transició a través del temps és inevitable. Buscar nous focus i estar en constant moviment són l’essència que alimenta el metamorfisme de la música.

Refugi sonor, continuarà durant Primavera Tarragona Cultura, als jardins del Teatre Metropol amb quatre concerts en horari de vermut, un dissabte de cada mes, des de març fins a juny.

Què
Música
Quan i on
10/02/2024 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música
Segells de reconeixement d'administració oberta