Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Sant Magí VIII Trobada de Gegants i Nanos

VIII Trobada de Gegants i Nanos

Horaris

17.30 h, Rambla Nova, tram del Balcó del Mediterrani. VIII Trobada de Gegants i Nanos. Plantada dels gegants.

18.30 h, des de la Rambla Nova, tram del Balcó del Mediterrani. VIII Trobada de Gegants i Nanos. Enguany hi haurà un seguit de sorpreses des de l’inici fins al final de l’acte, amb uns convidats d’alçada i, en algun casos, vinguts de lluny i mai vistos a la nostra ciutat. Una activitat familiar i per a tots els públics.

Hi participen: Nanos del Club Maginet, Nanos de l’AV del Carme, Gegants Hebreus i Egipcis del Passeig Torroja, Nans Centenaris de l’Ametlla de Merola, Gegants i Nans de la Vila de Montblanc, Gigantes Centenarios de Borja, Gegants Vells i Nanos de la Selva del Camp, Gegants Vells del Carrer Merceria, Gegants del Barri Major de Cardona, Gegants de les Fonts de Terrassa de Sant Quirze del Vallès, Gegants del Barri d’Avall de Tivissa, Gegants del Barri de Xauxa d’Igualada, Gegants, Nans i Cavallets de Sant Feliu de Guíxols, Gegants del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona, Gegants Vells de Móra d’Ebre, Gegants Vells de Martorell, Gegants Vells de Premià de Mar, Gegants del Poblenou de Barcelona, Gegants de la Vila de Mont-roig del Camp, Gegants Vells de Cervera, Gegants Rufo i Rubí de Tortosa, Gegants del Corpus i Geganta Mata Hari de Lleida, Gegants del Casc Antic de Tarragona, Gegants de les Borges del Camp, Gegants de l’Ametlla de Merola, Gegants del Serrallo, Gegants de Vilanova d’Escornalbou, Gegants d’Aiguafreda, Gegants d’Ulldecona, Gegants de Sant Fruitós de Bages, Gegants Tarraco Escipions, Cabezudos del Barrio de Arrabal de Zaragoza, Gegants de Ribesaltes (Rosselló), Gegants Centenaris de Linyola, Gegants de Torroella de Montgrí, Gegants de Roquetes i Gegants del Treball i la Cultura.

Itinerari: Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet, bda. Misericòrdia, c. Major, pl. Cols, c. Merceria, c. Pare Iglésias  i pla de la Seu.

19.30 h, pl. de les Cols. VIII Trobada de Gegants i Nanos. Entrada a plaça dels gegants, acompanyats de la Banda de Música dels Rajolers. Seguidament, presentació dels Gegants Turcs del Passeig Torroja.

Al pla de la Seu. Ballada conjunta dels gegants. Per acabar la trobada, totes les peces es desplaçaran fins a la plaça del Rei per fer un esclat final de festa i acomiadar-se de Tarragona.

Itinerari: pla de la Seu, c. Pare Iglésies, c. Merceria, pl. Cols, c. Major, c. Nau i pl. Rei.

Organitzen: Associació de Geganters del Passeig Torroja i Club Maginet

 

VIII Trobada de Gegants i Nanos
Què
Activitats familiars, Cultura popular i festes
Quan
12/08/2023 17:30 to 21:30
Programació
Sant Magí
Localització
Organitzat per 
Associació de Geganters del Passeig Torroja i Club Maginet
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta