Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Setembre El Jardí Sonor: Carles Viarnès

El Jardí Sonor: Carles Viarnès

Carles Viarnès és un compositor i pianista, nascut a Igualada l’any 1975. Ens ve a presentar el seu nou disc "Hyper_O" en un espai tan increible com és el Seminari de Tarragona. Les composicions originals que conformen de “Hyper_O” beuen dels modes gregorians, però flueixen amb màxima naturalitat en un context electrònic. També interpretarà algunes cançons dels seus anterior treballs.

Aquest nou disc suposa sobretot un repte tecnològic: explorar les possibilitats d’un innovador i singular instrument musical, l’hiperorgue, que és el gran protagonista d’aquest disc. Es tracta d’un orgue de tubs de fusta i metall tradicional dotat de tecnologia midi, fet que permet expandir-ne les possibilitats amb una infinitat de sonoritats mai explorades gràcies a un sistema de control digital. L’orgue entra doncs en una nova era d’exploració de sensibilitats i textures.

Produït per Joan Pons (el Petit de Cal Eril) i masteritzat per Heba Kadry, ens trobem amb tota seguretat davant el primer disc concebut i enregistrat amb hiperorgues a Catalunya.

El Jardí Sonor: Carles Viarnès
Què
Música, Gastronomia
Quan
17/09/2023 20:00 to 21:00
Localització
Preu
15 € anticipada / 18 € taquilla (l'entrada inclou copa de cava i degustació gastronòmica km. 0)
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
La Sonora Produccions i grupo APTOS
Hi col·labora
Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta