Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2023 Setmana Santa 2023 Tarragona Recollida de Misteris

Recollida de Misteris

Des de l’Església de Natzaret (Plaça del Rei), sortiran els armats de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang per iniciar la RECOLLIDA DE MISTERIS a la Rambla Vella, Plaça Verdaguer, Rambla Nova, Carrer Unió i Part Alta de la ciutat, i traslladar-los a la plaça del Rei. Cada confraria situarà els seus misteris als llocs determinats per rebre les reverències als horaris assignats:

Primera recollida: Rambla Vella, plaça Verdaguer, Rambla Nova i carrer Unió.

  • A les 16.05h. A l’interior de l’església de Sant Agustí, acatament especial d’honor al pas del descendiment de la Creu.
  • A les 16.10 h. A la Rambla Vella, tram Sant Agustí-Passeig de les Palmeres, dos passos: L’oració de Jesús a l’Hort i Vetlleu i pregueu.
  • A les 16.20 h. A la plaça Verdaguer: Presa de Jesús
  • A les 16.25 h. A la Rambla Nova, tram Adrià - Roger de Llúria, quatre passos: Jesús és despullat de les seves vestidures, Jesús Natzarè, El Cirineu i Retorn del Calvari.
  • A les 16.45 h. Rambla Nova, coca central del tram Sant Agustí-Unió, quatre passos: Sant Enterrament, Sant Sopar, Cristo del Buen Amor, Ntra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista i Sant Ecce-Homo
  • A les 17.00 h. Al carrer Unió, un pas: Jesús de la Passió.
  • A les 17.10 h. Rambla Nova 64, un pas: Sant Ecce-Homo.

Itinerari de la primera recollida: Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet, Plaça de la Font, Cós del Bou, Baixada de la Pescateria (on es fa la tradicional pujada de misteris), Sant Hermenegild i Plaça del Rei.

Segona recollida: Part Alta

  • A les 17.30 h. A la Plaça de la Pagesia, dos passos: Sant Sepulcre i La Pietat.
  • Itinerari Gremi de Pagesos: Descalços, Plaça de Sant Antoni, Portal, Passeig de Sant Antoni, Portella i Plaça del Rei.
  • A les 17.40 h. Al Pla de la Seu, un pas: La Soledat.

Itinerari Congregació de Senyores de la Soledat: Carrer Pare Iglesias, Merceria, Major, baixada de Misericòrdia, plaça de la Font, Cós del Bou, baixada de la Pescateria (on es fa la tradicional pujada dels passos), Sant Hermenegild i plaça del Rei.

De 18.00 h a 23.00 h. Església de Sant Llorenç (Plaça Pagesia). Portes obertes amb exposició del Sant Crist amb estol d'espelmes.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Recollida de Misteris
Què
Cultura popular i festes
Quan
07/04/2023 16:00 to 18:00
Programació
Setmana Santa
Localització
Organitzat per 
Gremi de pagesos
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta