Esteu aquí: Inici Cultura Agenda Exposicions

Exposicions

STAub. Pintures

Una mostra d'obres on l'artista STAub s'endinsa en el paisatge a través de la seva mirada. Una proposta que suggereix a l'espectador submergir-se més enllà de les mateixes obres d'art.
STAub és un artista tarragoní que ha fet estudis de gravat, sistemes d'estampació i arts del llibre a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. També ha estat alumne de l'Escola de Ceràmica de la Bisbal d'Empordà, on ha treballat el torn, els esmalts de baixa temperatura i el rakú.
Amb diverses exposicions individuals i col·lectives, Staub ha realitzat dissenys per a cartells i ha dirigit cursos i tallers per a mestres i per a infants i adults.

Horari

De dilluns a divendres d’11 a 20 h. i dissabtes i festius d’11 a 13 h.  

Què
Exposicions, Art
Quan i on
15/01/2022 a 12:00 a
12/02/2022 a 13:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

De formes deformes

Exposició de fotografies estereoscòpiques.

Horari

 • De dimarts a dijous de 10 a 13 h
 • Divendres i dissabtes de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h

La mostra romandrà oberta fins al 13 de març de 2022.

Què
Exposicions
Quan i on
20/01/2022 a 18:00 a
13/03/2022 a 14:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona
Hi col·labora
Repsol S.A., TV3, Tinglado nº 2, Moll de la Costa

PIXAR / Construint personatges

Una exposició que ens endinsa en el procés de creació dels personatges de les pel·lícules de Pixar Animation Studios.
Al llarg de la mostra, els visitants podran anar descobrint la intencionalitat dels dibuixos i les maquetes, el perquè de cada detall dels personatges i els entorns per aconseguir el gran objectiu: donar vida a les històries.

Horari

 • De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
 • Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h
Què
Exposicions
Quan i on
08/02/2022 a 17:00 a
24/07/2022 a 14:00
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Reserva d'entrades en aquest enllaç

Per a la seguretat dels participants, s'hi aplicaran les mesures de seguretat i higiene previstes oficialment

Organitzat per
CaixaForum Tarragona

PODER: Diàlegs d'Art

Totes les cultures del món han realitzat objectes o símbols que traslladin un missatge a qui els mira, categoritzant-los en societat i donant-li un estatus, però és l'objecte el que et dona aquest poder? O ets tu qui el té?
És aquí on es vol posar l'atenció de l'exposició, en els objectes que parlen de poder. Les obres d'art són elements de la nostra vida que ens traslladen sensacions, ens traslladen missatges, ens incomoden, ens impacten, són elles les que tenen el poder sobre nosaltres.
Aquesta exposició mostra un diàleg entre obres contemporànies de l'artista Montserrat Anguiano, establerta a Barcelona amb orígens Guineans i amb una trajectòria artística del màxim nivell, amb obres tribals de tot el continent africà de la col·lecció Jesús Arjona.
L'impacte, la vitalitat, la força, l'energia, la majestuositat, el poder... són característiques que defineixen la selecció d'obres presentades a "Poder: diàlegs d'art".

L'exposició romandrà oberta del 21 de gener al 4 de març de 2022.

Què
Exposicions
Quan i on
21/01/2022 a 10:00 a
04/03/2022 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Espai Nautilus i Montserrat Anguiano i Jesús Arjona

Inauguració de l'Exposició "Poder: Diàlegs d'Art"

Inauguració de l'exposició «PODER: DIÀLEGS D'ART», el divendres 21 de gener a les 19 h.

Aquesta exposició mostra un diàleg entre obres contemporànies de l'artista Montserrat Anguiano, establerta a Barcelona amb orígens Guineans i amb una trajectòria artística del màxim nivell, havent realitzat exposicions i performances arreu de l'Estat espanyol i situant-se entre les 5 millors artistes emergents espanyoles del moment, amb obres tribals de tot el continent africà de la col·lecció Jesús Arjona.

Què
Exposicions
Quan i on
21/01/2022 12:50 a 12:50
Preu
Gratuït
Organitzat per
Espai Nautilus i Montserrat Anguiano i Jesús Arjona

Inauguració exposició d'Oriol Miñarro, "Ora et labora"

La Grey presenta l'obra d'Oriol Miñarro "Ora et labora". Una instal·lació fotogràfica immersiva que ens mostra la precarietat laboral tan generalitzada en l'actualitat.

 Amb la presència de l'artista.

Què
Exposicions
Quan i on
05/02/2022 19:00 a 21:00
Organitzat per
La Grey, Associació Cultural per la promoció de l'Art contemporani

"Ora et labora" d'Oriol Miñarro

L'obra d'Oriol Miñarro "Ora et labora" és una instal·lació fotogràfica immersiva que ens mostra la precarietat laboral tan generalitzada en l'actualitat.
La fotografia d'Oriol sempre és en primera persona, i això li dona un valor addicional perquè no existeixen els artificis. La cèlebre frase de Robert Capa: "Si les teves fotos no són prou bones és perquè no t'has acostat prou" li escau perfectament, ja que en Oriol no hi ha un acostament al tema, hi ha una immersió vital completa. Generant en les seves fotografies una pàtina que ens trasllada a una realitat incòmoda.
L'aparent caràcter lúdic de la presentació d'Ora et labora accentua la duresa del projecte. Un work in progress que ens trasllada a la part posterior del capitalisme, a aquest espai inhabitable on podem veure les seves misèries i, on les persones només són part de l'engranatge de la màquina.

Què
Exposicions
Quan i on
05/02/2022 a 17:00 a
11/03/2022 a 19:00
Organitzat per
La Grey

RESE- TEjA

El dia 18 de febrer és el Dia internacional de la síndrome d'Asperger, en què es commemora l'aniversari del naixement de Hans Asperger, psiquiatre austríac que va descriure per primera vegada aquesta síndrome que, segons els criteris actuals de diagnòstic, s'identificaria sota la denominació de trastorn de l'espectre de l'autisme (TEA) sense discapacitat intel·lectual associada.

Sota el títol RESSE_TEjA aquesta mostra és el fruit d'un treball d'autoconeixement i alhora reivindicatiu del grup d'adolescents Asperger-TEA de l'Esplai Terapèutic d'Aspercamp i la fotògrafa Varinia Picó. Aquest projecte introspectiu pretén que la societat tingui més informació de què és el que s'amaga darrere de les conductes de les persones Asperger, un Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) invisible i incomprès per la major part de la població.

Què
Exposicions
Quan i on
14/02/2022 a 11:00 a
10/03/2022 a 20:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
ASPERCAMP - Conselleria Capacitats Diverses, Ajuntament de Tarragona

Inauguració de l'exposició Ahir - Avui

Exposició de fotografies Històriques i Actuals del Port de Tarragona.

Què
Exposicions
Quan i on
08/02/2022 18:00 a 19:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

"Ahir i Avui"

Aquesta exposició de producció pròpia neix gràcies al gran nombre de fotografies històriques que ha conservat el Port de Tarragona, moltes de les quals són a l'Arxiu del Port, amb més de 12.000 registres, i al Museu de Port. La majoria són imatges espectaculars dels indrets portuaris més representatius i les més impactants són de començaments del segle XX.

Horari de l'exposició:

De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.

Diumenges i festius d'11 a 14 h.

Què
Exposicions
Quan i on
08/02/2022 a 10:00 a
27/03/2022 a 14:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració de l'exposició CARMELITES

Exposició dels 150 anys de presència de les germanes Carmelites Missioneres Teresianes. Tarragona va ser l'última fundació del pare Palau i on va morir.
A través d'una col·lecció d'objectes i d'imatges coneixerem els ideals, objectius i carisma del fundador, com també el recorregut històric de la Congregació.

Què
Exposicions
Quan i on
11/02/2022 18:00 a 19:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona
Hi col·labora
Carmelites de Tarragona

Carmelites

Exposició dels 150 anys de presència de les germanes Carmelites Missioneres Teresianes. Tarragona va ser l'última fundació del pare Palau i on va morir.
A través d'una col·lecció d'objectes i d'imatges coneixerem els ideals, objectius i carisma del fundador, com també el recorregut històric de la Congregació.

Horari:

De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h

Diumenges i festiu d'11 a 14 h

Què
Exposicions
Quan i on
11/02/2022 a 10:00 a
20/03/2022 a 14:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona
Hi col·labora
Carmelites de Tarragona

Exposició Alpes: última salida

Projecte documental fotogràfic i audiovisual creat pels periodistes Sandra Pascual, Carlos Domènech, Àlex Folguera i Robert Gassó. Neix de la necessitat d'explicar la situació dels joves africans a la frontera franco-italiana. Una barrera més en el seu llarg viatge cap a una vida millor. El mes d'agost del 2018 l'equip es va desplaçar fins als Alps italians per viure en primera persona una situació gairebé desconeguda arreu d'Europa.
L'exposició fotogràfica mostra el resultat de l'expedició. Boscos frondosos, marques als arbres per guiar els joves cap a França, roba que s'ha perdut a mig camí, repressió i refugi protagonitzen la majoria de les imatges. Tot plegat, envoltat d'un turisme de classe alta que actua d'espectador i d'una vigilància extrema de la policia i la gendarmeria.

Horari:

De dilluns a divendres de 8 a 21 h

Dissabtes de 10 a 15 h i diumenges de 10 a 14 h

Què
Exposicions
Quan i on
14/02/2022 a 08:00 a
27/02/2022 a 14:00
Organitzat per
Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Conselleria Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona

'Alpes: última salida'

El documental "Alpes: última salida" mostra la situació dels joves migrants a la frontera entre Itàlia i França, a la zona dels Alps. Després de creuar el desert i el mar Mediterrani, els joves arriben a Itàlia amb la voluntat d'aconseguir una vida millor. Els obstacles que es troben a Itàlia els porten a creuar els Alps per arribar a França. Muntanyes i pics de més de 1.500 metres d'alçària, vigilats per la policia francesa i l'exèrcit, els separen del seu objectiu. El documental convida a reflexionar sobre la política migratòria dels països de la UE i les fronteres internes, aparentment inofensives per la majoria de la població. 

Després de la projecció del documental, que dura uns 45 minuts, hi haurà un col·loqui amb els documentalistes, així com també amb refugiats que es troben a Tarragona i que compartiran la seva experiència sobre aquest tipus de trajectes.

AUTORS: Carlos Domènech, Àlex Folguera, Robert Gassó i Sandra Pascual.

Què
Cinema, Xerrades i congressos
Quan i on
18/02/2022 19:00 a 21:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Conselleria Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona i la Taula Intercultural
Hi col·labora
Conselleria de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona

Visita guiada de l'exposició DE FORMES DEFORMES

Visita guiada, per part de l'autor Miquel Planchart, de l'Exposició DE FORMES DEFORMES.
La mostra romandrà oberta fins al 13 de març de 2022.

Què
Exposicions
Quan i on
27/02/2022 12:00 a 13:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració exposició "STAub. ESPURNES"

Us convidem a la inauguració de l'exposició de l'artista tarragoní STAub (@staubjag).

Què
Exposicions
Quan i on
11/03/2022 19:00 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Espai Nautilus - STAub

STAub. ESPURNES

Nova exposició a l'@espai_nautilus «STAub. ESPURNES», que tindrà lloc del 7 de març al 18 d'abril de 2022.
L'artista tarragoní STAub (@staubjag) se'ns adreça de nou amb les seves pintures. Ens proposa la seva interpretació personal dels paisatges que l'envolten, amb un alliberament de colors i formes que s'ofereixen davant dels nostres sentits.

Què
Exposicions
Quan i on
07/03/2022 a 17:00 a
18/04/2022 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Espai Nautilus - STAub

Inauguració de l'exposició "Absències"

Absències de Marta Roigé.

Inauguració de la mostra sota el lema "Tot comença amb un pot de ColaCao i el cor trencat", les obres exposades recopilen històries d'amor trencades, no començades o amb finals infeliços i cors trencats. Els bodegons d'emocions i vivències, com els defineix Roigé, intenten transformar la tristesa o la desil·lusió viscudes en petites historietes sempre amb un toc agredolç a través de l'emoció que desprenen els objectes quotidians.

Què
Exposicions
Quan i on
17/03/2022 18:30 a 19:30
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Absències

Absències de Marta Roigé.

Exposició sota el lema "Tot comença amb un pot de ColaCao i el cor trencat", les obres exposades recopilen històries d'amor trencades, no començades o amb finals infeliços i cors trencats. Els bodegons d'emocions i vivències, com els defineix Roigé, intenten transformar la tristesa o la desil·lusió viscudes en petites historietes sempre amb un toc agredolç a través de l'emoció que desprenen els objectes quotidians.

Què
Exposicions
Quan i on
15/03/2022 a 11:00 a
30/03/2022 a 20:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

XXX Exposició col·lectiva Sindicat d'Iniciativa i Turisme de Tarragona

Inauguració de l'exposició col·lectiva Sindicat d'Iniciativa i Turisme de Tarragona.

Què
Exposicions
Quan i on
07/05/2022 19:00 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

XXX Exposició col·lectiva Sindicat d'Iniciativa i Turisme de Tarragona

Què
Exposicions
Quan i on
07/04/2022 a 10:00 a
22/05/2022 a 14:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració de l'exposició "Besos de Z"

Una pintura molt vivencial i feta a través de l'ànima.
Artista i escriptora, Alicia Cortés, però signa com Margott.

Què
Exposicions, Art
Quan i on
02/04/2022 12:00 a 13:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

"Besos de Z"

Una pintura molt vivencial i feta a través de l'ànima.
Artista i escriptora, Alicia Cortés, però signa com Margott.

Horari:
De dilluns a divendres, d'11 a 20 h
Dissabtes i festius, d'11 a 13 h

Què
Exposicions, Art
Quan i on
02/04/2022 a 11:00 a
24/04/2022 a 13:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Bernard Rives / Sculpture

Inauguració de la nova exposició de la Galeria Personal amb una mostra escultòrica de l'artista francès Bernard Rives que permetrà gaudir als visitants de les formes i colors característics del seu treball reconegut internacionalment.

Aquesta exposició romandrà oberta fins al 15 de juliol.

Què
Exposicions
Quan i on
08/04/2022 19:00 a 20:00
Carrer Major, 36
Preu
Gratuït
Organitzat per
Personal Galeria Tarragona

Inauguració exposició "Gelo"

GELO, ha tornat per a oferir-nos un recorregut íntim entre les obres més punyents d'aquest impactant artista!

Què
Exposicions
Quan i on
23/04/2022 19:30 a 20:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Espai Nautilus i Gelo

Gelo

GELO ha tornat per a oferir-nos un recorregut íntim entre les obres més punyents d'aquest impactant artista!

Què
Exposicions
Quan i on
23/04/2022 a 19:30 a
08/06/2022 a 20:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Espai Nautilus i Gelo

Visita guiada de l'exposició DE FORMES DEFORMES

Us convidem a una visita guiada per part de l'autor Miquel Planchart, de cloenda de l'exposició "De formes deformes".
La mostra romandrà oberta fins al mateix 24 d'abril de 2022.

Què
Exposicions
Quan i on
24/04/2022 12:00 a 13:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració de l'exposició "Between the lines"

Us convidem a la inauguració de l'exposició "Between the lines" de J.J. White, que tindrà lloc el dijous 28 d'abril.

Què
Exposicions
Quan i on
28/04/2022 19:00 a 20:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Between the lines

Exposició "Between the lines" que romandrà oberta fins al 19 de juny.

Horaris:

De dimarts a dissabte de: 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Diumenges i festius d'11 a 14 h.

Què
Exposicions
Quan i on
28/04/2022 a 00:00 a
19/06/2022 a 00:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

"50 anys canviant la història del càncer"

Exposició dels 50 anys canviant la història del càncer.

Què
Exposicions
Quan i on
09/05/2022 a 09:00 a
15/06/2022 a 17:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Per a més informació en aquest correu electrònic: unidades_violencia.tarragona@correo.gob.es

Organitzat per
Associació contra el càncer a Tarragona

Inauguració de l'exposició "Bonsais CHUUSUN"

El pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona acollirà una exposició de bonsais de l'associació Tarragona Bonsai.

Què
Exposicions
Quan i on
28/04/2022 19:00 a 20:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Associació Tarragona Bonsai i Ajuntament de Tarragona

Bonsais CHUUSUN

El pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona acollirà una exposició de bonsais de l'associació Tarragona Bonsai.
La mostra es podrà visitar del 29 d'abril a l'1 de maig.
Horari:
De dilluns a divendres de les 9 a les 20 h.
Cap de setmana de 10 a 14 h.
Mentre duri la mostra s'han programat diferents activitats al voltant d'aquests arbres asiàtics.

Divendres 29
D'11 a 13 h, es farà un taller d'ikebana (arranjament floral) amb la florista Fina Espallargas.
A les 18 h, Pere Amenós, president de Tarragona Bonsai, farà una visita guiada a la mostra.
Dissabte 30
De 10 a 14 h i de 16 a 20 h, el professional dels bonsais, Gabriel Romero, impartirà un taller sobre aquesta pràctica de cultiu asiàtica.
Diumenge 1
A les 11 h, Josep Maria Miquel farà una visita comentada a la mostra.

Què
Exposicions
Quan i on
29/04/2022 a 09:00 a
01/05/2022 a 14:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Associació Tarragona Bonsai i Ajuntament de Tarragona

Inauguració de l'exposició "Límits" de Roser Oduber

Us convidem a la inauguració de l'exposició LÍMITS, de Roser Oduber, que tindrà lloc el dijous 5 de maig, a les 19 hores, al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

Què
Exposicions
Quan i on
05/05/2022 19:00 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

"Límits" de Roser Oduber

La mostra romandrà oberta fins al 3 de juliol de 2022. Us hi esperem!!!

Què
Exposicions
Quan i on
05/05/2022 a 00:00 a
03/07/2022 a 00:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

"50 anys canviant la història del càncer"

Exposició.

Què
Exposicions
Quan i on
09/05/2022 a 09:00 a
15/06/2022 a 17:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades
Organitzat per
AECC de Tarragona

Inauguració de l'exposició Manuel Alcalá Sánchez

Us convidem a la inauguració de l'exposició Manuel Alcalá Sánchez, Traqueals industrials i l'orgànic cinetisme hiperparabòlic lumínic, que tindrà lloc el divendres 3 de juny, a les 19 hores, al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.
La inauguració comptarà amb l'actuació de: L'Estudi Giselle i Jose Galdrán.

Què
Exposicions
Quan i on
03/06/2022 19:00 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Traqueals industrials i l'orgànic cinetisme hiperparabòlic lumínic

Exposició de Manuel Alcalá Sánchez.

Horari de l'exposició:

 • De dimarts a dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h.
Què
Exposicions
Quan i on
03/06/2022 a 10:00 a
03/07/2022 a 14:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Artistes Confinats: Un centre ocupacional a cada llar

Aquesta exposició recull els treballs realitzats durant el període de confinament i és una mostra genial de com l'art i els treballs manuals resulten útils per tal de sobreposar-se a situacions adverses.

Inauguració divendres 3 de juny a les 11 h.

Què
Exposicions
Quan i on
01/06/2022 a 15:00 a
15/06/2022 a 11:00
Pati de Jaume I
Organitzat per
Servei de Teràpia Ocupacional SOLC
Hi col·labora
Conselleria de Capacitats Diverses de l'Ajuntament de Tarragona

Tota pedra fa paret

L’arquitectura tradicional ha sobreviscut al pas del temps com a testimoni de les  formes de vida del passat. Dins d’aquesta gran família, la pedra seca fou, sens dubte,  una de les tècniques més utilitzades. Gràcies als coneixements acumulats al llarg dels  segles es van bastir tota mena de construccions, majoritàriament vinculades a  l’agricultura, la ramaderia i a l’abastament d’aigua, que van permetre als nostres  avantpassats domesticar la natura i créixer econòmicament.

Amb motiu del reconeixement de la tècnica de la pedra seca com a patrimoni cultural  immaterial per part de la UNESCO, el novembre de 2018, l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han produït aquesta exposició sobre les construccions i les tècniques  presents al nostre país. La mostra, eminentment fotogràfica, pretén oferir una  panoràmica àmplia sobre aquest llegat, posant èmfasi en les variants tipològiques més  habituals i en la diversitat territorial. Explica, també, la vigència actual d’aquesta  arquitectura, harmònica amb l’entorn natural i sostenible des de tots els punts de vista.

L’exposició s’estructura en 20 plafons temàtics amb imatges i textos. Els àmbits  tractats són:
1. La base geològica
2. Què és la “pedra seca”?
3. Tipus de construccions
4. Barraques / Cabanes
5. Construccions de pedra seca declarades bé cultural d’interès nacional
6. La pedra seca, per territoris: 

 • Alt Pirineu, Aran i Alt Berguedà
 • Àmbit metropolità
 • Camp de Tarragona, Conca de Barberà i Priorat
 • Catalunya central
 • Comarques gironines
 • Penedès històric
 • Ponent
 • Terres de l’Ebre

7. Associacionisme i rutes senyalitzades
8. L’art de la pedra seca a Catalunya: les construccions més singulars
9. La tècnica de la pedra seca, patrimoni cultural immaterial de la humanitat

Horari: 

 • De dilluns a divendres d'11 a 20 h.
 • Dissabtes i festius d'11 a 13 h. 
Què
Exposicions
Quan i on
07/07/2022 a 11:00 a
21/08/2022 a 13:00
Pati de Jaume I (Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font)
Preu
GratuÏt
Organitzat per
Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Hi col·labora
Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional i Ajuntament de Tarragona

Joies i objectes de l'Àngel Flores Giró

Ens complau convidar-vos a visitar la nova exposició "Joies i objectes" de l'escultor i joier tarragoní Àngel Flores Giró a l'@espai_nautilus.
Atret per l'escultura clàssica i per la bellesa que emana de la imperfecció que presenten les restes arqueològiques que romanen d'èpoques antigues, l'Àngel ens mostra una sèrie d'objectes i joies en bronze i terracota, posant especial èmfasi en les formes que genera el rostre humà, intentant captar, per un sol instant, un gest o una acció.

Què
Exposicions
Quan i on
17/06/2022 a 17:00 a
12/08/2022 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Espai Nautilus - Àngel Flores Giró

Exposició dels treballs de les escoles d'art Marina B. Cubells de Salou i de Tarragona

El 22 de juny a les 20 h, el Pati Jaume I del Palau Municipal acollirà la inauguració de l'exposició dels treballs realitzats durant el curs 2021-2022 a les escoles d'art Marina B. Cubells de Salou i de Tarragona.
Les obres, fetes a l'oli i acrílic sobre tela amb motius molt diversos, han estat fetes per alumnes de totes les edats. Durant l'acte s'aprofitarà per a fer l'entrega dels diplomes de final de curs.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 5 de juliol.

Horari:
De dilluns a divendres d'11 a 20 h
Dissabtes i festius d'11 a 13 h

Què
Art
Quan i on
22/06/2022 a 20:00 a
05/07/2022 a 20:00
Pati de Jaume I
Preu
Gratuït
Organitzat per
Escoles d'art Marina B. Cubells de Salou i de Tarragona
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona

Inauguració de l'exposició "Fotoperiodisme premi Mañé i Flaquer"

La mostra romandrà oberta fins al 21 d'agost de 2022.

Us convidem a la inauguració de l'exposició "Fotoperiodime premi Mañé i Flaquer" que tindrà lloc el divendres 1 de juliol, a les 11 hores, al Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

Què
Exposicions
Quan i on
01/07/2022 11:00 a 12:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Col·legi de periodistes de Catalunya, Ajuntament de Torredembarra
Hi col·labora
Port de Tarragona, Repsol, Tinglado 2 entre d'altres

Exposició fotoperiodisme Premi Mañé i Flaquer

Us convidem a la inauguració de l'exposició Fotoperiodisme Premi Mañé i Flaquer, que tindrà lloc el divendres 1 de juliol, a les 11 hores, al Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.
La mostra romandrà oberta fins al 21 d'agost de 2022.

Horaris: 

 • De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h
Què
Exposicions
Quan i on
01/07/2022 a 11:00 a
21/08/2022 a 14:00
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Més informació en aquest correu electrònic exposicions@porttarragona.cat

Organitzat per
Col·legi de periodistes de Catalunya, Ajuntament de Torredembarra
Hi col·labora
Port de Tarragona, Repsol, Tinglado 2, Moll de la Costa

Inauguració de l’exposició L'antropologia dels sentimens: darrer episodi "L'impur" i "La raó"

Inauguració de l'exposició d'Isabel Muñoz L'antropologia dels sentimens: darrer episodi "L'impur" i "La raó".

La mostra romandrà oberta fins al 18 de setembre de 2022. 

Horaris

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabte 10 a 13h i de 17 a 20h
 • Diumenges i festius d'11 a 14h
Què
Exposicions
Quan i on
14/07/2022 11:00 a 12:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

L'antropologia dels sentimens: darrer episodi "L'impur" i "La raó"

Exposició d'Isabel Muñoz L'antropologia dels sentimens: darrer episodi "L'impur" i "La raó".

La mostra romandrà oberta fins al 18 de setembre de 2022. 

Horaris

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabte 10 a 13h i de 17 a 20h
 • Diumenges i festius d'11 a 14h
Què
Exposicions
Quan i on
14/07/2022 a 11:00 a
18/09/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració de l'exposició de Lluís Llop "Som i Serem"

Lluís Llop Bosch (Tortosa, 1959), és un artista multitècnica resident a Reus. Havent exposat en nombroses ocasions tant a Catalunya com a l'estranger. La seva línia segons temporades i temàtica, es mou actualment en una figuració molt simplificada on amb una pintura simple i sincera explica allò que pretén.

Aquesta exposició és el resultat de treball fet en els deu últims anys i neix el 2012 a la mostra 'Variacions de les Quatre Barres' feta a la Llotja de Reus. L'any 2018 i ja en format gran 'Som i serem' s'exhibeix també a Reus (sala la Vicaria dels Amics de Reus, on es va haver de duplicar amb part de l'auditori la superfície de la sala).

En aquests quatre anys fins avui, ha crescut la col·lecció en vuit quadres i cinc instal·lacions que totalitzant 90 obres, ocuparan un total de 70 metres lineals. Totes aquestes obres han estat concebudes com a crònica pictòrica dels fets històrics succeïts a Catalunya durant l'anomenat 'procés', des de les multitudinàries manifestacions, passant per 1-O i la posterior repressió.

L'exposició romandrà oberta fins l'11 de setembre de 2022.

Què
Exposicions
Quan i on
11/08/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Lluís Llop Bosch "Som i Serem"

Lluís Llop Bosch (Tortosa, 1959), és un artista multitècnica resident a Reus. Havent exposat en nombroses ocasions tant a Catalunya com a l'estranger. La seva línia segons temporades i temàtica, es mou actualment en una figuració molt simplificada on amb una pintura simple i sincera explica allò que pretén.

Aquesta exposició és el resultat de treball fet en els deu últims anys i neix el 2012 a la mostra 'Variacions de les Quatre Barres' feta a la Llotja de Reus. L'any 2018 i ja en format gran 'Som i serem' s'exhibeix també a Reus (sala la Vicaria dels Amics de Reus, on es va haver de duplicar amb part de l'auditori la superfície de la sala).

En aquests quatre anys fins avui, ha crescut la col·lecció en vuit quadres i cinc instal·lacions que totalitzant 90 obres, ocuparan un total de 70 metres lineals. Totes aquestes obres han estat concebudes com a crònica pictòrica dels fets històrics succeïts a Catalunya durant l'anomenat 'procés', des de les multitudinàries manifestacions, passant per 1-O i la posterior repressió.

Horaris

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h
 • Diumenges i festius d’11 a 14 h
Què
Exposicions
Quan i on
11/08/2022 a 19:00 a
11/09/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Acte de cloenda de l'exposició "Joies i objectes"

Acte de cloenda de l'exposició "JOIES I OBJECTES" de l'escultor i joier tarragoní Àngel Flores Giró, a l'@espai_nautilus.

Atret per l'escultura clàssica i per la bellesa que emana de la imperfecció que presenten les restes arqueològiques que romanen d'èpoques antigues, l'Àngel ens mostra una sèrie d'objectes i joies en bronze i terracota, posant especial èmfasi en les formes que genera el rostre humà, intentant captar, per un sol instant, un gest o una acció.

Què
Exposicions
Quan i on
03/09/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Espai Nautilus

Exposició Obres Amics de la Pintura de Sant Salvador

Què
Exposicions
Quan i on
05/09/2022 a 09:00 a
30/09/2022 a 14:00

Natalia Domínguez i Carlos Aparicio. ¿Existe la montaña?

Natalia Domínguez i Carlos Aparicio es basen en un estudi científic concret que qüestiona l’existència de les muntanyes i exposa la dificultat de determinar empíricament on comença i on acaba aquest accident geogràfic. Tot i que ara tingui forma d’instal·lació, ¿Existe la montaña? es va presentar com a performance el 2020 a Hangar (Barcelona) i és el resultat de posar en comú algunes de les inquietuds de Domínguez i Aparicio: el treball sobre bases conceptuals que qüestionen la materialitat i que investiguen camps que s’apropen a la metafísica i, inclús, la ciència-ficció i, d’altra banda, l’exploració de les divergències entre representació i realitat.

Què
Art, Exposicions
Quan i on
10/09/2022 a 12:30 a
23/09/2022 a 21:00
Organitzat per
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

Inauguracó de l'exposició "Rosa Feliu. Gravats i retalls"

Rosa Feliu Alsina (1931-2019) es va graduar a l'Escola d'Arts i Oficis de Tarragona en l'especialitat de gravat. Les seves obres són resultat de l'aplicació de diverses tècniques, incloent-hi pintura, dibuix i collage.

Sap evocar calideses florals, femenines: als seus quadres hi trobem formes i rostres que semblen emergir d'un somni.
Alhora, també juga i sap abstraure's en moments geomètrics.

Va participar en exposicions col·lectives a Bielefeld (Alemanya), Cambrils, Tarragona, Cadaqués, Barcelona, el Ferrol i altres localitats. De forma individual va exposar a Tarragona (Museu d'Art Modern, Antic Ajuntament, Sala Marta Sanromà, Pati de Jaume I, Sala New Dec, Àtrium), Cambrils (Sala Àgora), Salou (Torre Vella), Valls (Sant Roc) i el Vendrell (Portal del Pardo).

Era membre del col·lectiu Stampa, en el qual participaven els reconeguts gravadors Antonio Alcàcer i Mariano Rubio.

Què
Exposicions
Quan i on
16/09/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Espai Nautilus - Daniel Masalles

Rosa Feliu. Gravats i retalls

Rosa Feliu Alsina (1931-2019) es va graduar a l’Escola d’Arts i Oficis de Tarragona en l’especialitat de gravat. Les seves obres són resultat de l’aplicació de diverses tècniques, incloent-hi pintura, dibuix i collage.

Sap evocar calideses florals, femenines: als seus quadres hi trobem formes i rostres que semblen emergir d'un somni.Alhora, també juga i sap abstraure's en moments geomètrics.

Va participar en exposicions col·lectives a Bielefeld (Alemanya), Cambrils, Tarragona, Cadaqués, Barcelona, el Ferrol i altres localitats. De forma individual va exposar a Tarragona (Museu d’Art Modern, Antic Ajuntament, Sala Marta Sanromà, Pati de Jaume I, Sala New Dec, Àtrium), Cambrils (Sala Àgora), Salou (Torre Vella), Valls (Sant Roc) i el Vendrell (Portal del Pardo).

Era membre del col·lectiu Stampa, en el qual participaven els reconeguts gravadors Antonio Alcàcer i Mariano Rubio.
 

Què
Exposicions
Quan i on
15/09/2022 a 10:00 a
30/10/2022 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Espai Nautilus

75 Aniversari Club Ciclista Tarragona

Què
Exposicions
Quan i on
20/09/2022 a 18:00 a
23/10/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració exposició "75 Aniversari Club Ciclista Tarragona"

L'exposició romandrà oberta fins al 23 d'octubre.

Què
Exposicions
Quan i on
20/09/2022 18:00 a 19:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració de l'exposició d'Eustaqui Vallès "L'art de la supervivència"

L'exposició romandrà oberta fins el 13 de novembre

Horaris:

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h
Què
Exposicions
Quan i on
22/09/2022 11:00 a 12:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Eustaqui Vallès "L'art de la supervivència"

Horaris:

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h
Què
Exposicions
Quan i on
22/09/2022 a 11:00 a
13/11/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració de l’exposició "Desenterrant el silenci" Antoni Benaiges el mestre que va prometre el mar

El mestre Antoni Benaiges, que revolucionà la seva escola donant la paraula als seus alumnes amb l’ajut de la impremta Freinet, els va prometre que a l’estiu anirien a Mont-roig del Camp a casa de la seva família per veure’l per primer cop i poder dir: “El mar es... El mar es...”.
Però el somni d’aquelles criatures i la promesa del seu mestre van quedar truncades per sempre el 19 de juliol del 1936 amb l’esclat de la Guerra Civil.
De les fosses de La Pedraja exhumaren 135 republicans assassinats. Degut al mal estat de les restes, només s’han pogut identificar 23 repressaliats, cap d’ells és el mestre Benaiges.
Aquesta obra recull la història d’una promesa que no es va poder complir, i amb ella, la memòria del qui la va fer: l’Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar. Per a dignificar-lo i difondre la seva història s’ha fet un documental, diferents llibres, una exposició fotogràfica, un còmic, obra del dibuixant burgalés, Javier Martínez Sancho, que està a punt de ser publicat i ara una pel·lícula on treballo com assessor documental, foto fixa i making off. Perquè no van enterrar morts, sinó llavors.

Sergi Bernal

L'exposició romandrà oberta fins el 30 d'octubre.

Horari de l'exposició

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h (octubre) de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
 • Diumenges i festius, d’11 a 14 h
   
Què
Exposicions
Quan i on
28/09/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

"Desenterrant el silenci" Antoni Benaiges el mestre que va prometre el mar

El mestre Antoni Benaiges, que revolucionà la seva escola donant la paraula als seus alumnes amb l’ajut de la impremta Freinet, els va prometre que a l’estiu anirien a Mont-roig del Camp a casa de la seva família per veure’l per primer cop i poder dir: “El mar es... El mar es...”.
Però el somni d’aquelles criatures i la promesa del seu mestre van quedar truncades per sempre el 19 de juliol del 1936 amb l’esclat de la Guerra Civil.
De les fosses de La Pedraja exhumaren 135 republicans assassinats. Degut al mal estat de les restes, només s’han pogut identificar 23 repressaliats, cap d’ells és el mestre Benaiges.
Aquesta obra recull la història d’una promesa que no es va poder complir, i amb ella, la memòria del qui la va fer: l’Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar. Per a dignificar-lo i difondre la seva història s’ha fet un documental, diferents llibres, una exposició fotogràfica, un còmic, obra del dibuixant burgalés, Javier Martínez Sancho, que està a punt de ser publicat i ara una pel·lícula on treballo com assessor documental, foto fixa i making off. Perquè no van enterrar morts, sinó llavors.

Sergi Bernal

L'exposició romandrà oberta fins el 30 d'octubre.

Horari de l'exposició

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h (octubre) de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
 • Diumenges i festius, d’11 a 14 h
Què
Exposicions
Quan i on
28/09/2022 a 19:00 a
30/10/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Exposició Commemorativa en honor de Santiago Isla Sanz

Exposició commemorativa en honor de Santiago Isla Sanz, president de la casa d'Aragó de Tarragona, traspassat en març d'aquest any.

Horari: De dilluns a divendres no festius de 9 a 17.30 h.

Què
Exposicions
Quan i on
10/10/2022 a 09:00 a
11/11/2022 a 17:30
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Subdelegació del Govern a Tarrgona

Inauguració "Plenituds artístiques"

Pati Jaume I. Inauguració de l'exposició "Plenituds artístiques" a càrrec de la Fundació La Muntanyeta.

Ens hem submergit en l'univers dels colors i de les formes per delectar-nos, per gaudir creant petits nous mons, per deixar que unes mans o uns peus aparentment estèrils esdevinguin una eina creadora, capaç de trencar el marró de les fustes sobre les quals hem pintat i creat un diàleg amb tothom que les observi.

Del 30 de setembre al 16 d'octubre de 2022

 • De dilluns a divendres, d'11 a 20 h
 • Dissabtes i festius, d'11 a 13 h
   
Què
Exposicions
Quan i on
30/09/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure

Plenituds artístiques

Pati Jaume I. Exposició "Plenituds artístiques" a càrrec de la Fundació La Muntanyeta.

Ens hem submergit en l'univers dels colors i de les formes per delectar-nos, per gaudir creant petits nous mons, per deixar que unes mans o uns peus aparentment estèrils esdevinguin una eina creadora, capaç de trencar el marró de les fustes sobre les quals hem pintat i creat un diàleg amb tothom que les observi.

Del 30 de setembre al 16 d'octubre de 2022

 • De dilluns a divendres, d'11 a 20 h
 • Dissabtes i festius, d'11 a 13 h
Què
Exposicions
Quan i on
30/09/2022 a 19:00 a
16/10/2022 a 13:00
Preu
Entrada lliure

Inauguració d'Espais Ocults de Néstor Raúl Blanco Téllez

Inauguració de l’exposició ESPAIS OCULTS de Néstor Raúl Blanco Téllez.

L’exposició, d’accés lliure, es pot contemplar a partir del 9 d'octubre en horari de 10 a 13 h i de 17 a 19 h de dimarts a dissabtes. Els diumenges i festius l’horari és d’11 a 14 hores. La mostra romandrà oberta fins al 13 de novembre.
 

Què
Exposicions
Quan i on
09/10/2022 12:30 a 13:30
Preu
Entrada lliure

Espais Ocults de Néstor Raúl Blanco Téllez

ESPAIS OCULTS de Néstor Raúl Blanco Téllez.

L’exposició, d’accés lliure, es pot contemplar a partir del 9 d'octubre en horari de 10 a 13 h i de 17 a 19 h de dimarts a dissabtes. Els diumenges i festius l’horari és d’11 a 14 hores.

La mostra romandrà oberta fins al 13 de novembre.
 

Què
Exposicions
Quan i on
09/10/2022 a 12:30 a
13/11/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure

Natalia Domínguez i Carlos Aparicio: ¿Existe la montaña?

Tot i que percebem l’espai a través dels sentits, no podríem definir el que ens envolta si no fos a través d’un procés de conceptualització, d’una projecció mental que ho representa, delimita, classifica i hi posa nom. Tot acte de “coneixement” dels cossos que percebem com a reals necessita la mediació de la imaginació i, per tant, ser cossos imaginats o imaginaris per tal de dotar-los de sentit.

Des de la filosofia, la teoria estètica o la ciència s’ha tractat aquesta contradicció entre l’imaginat i el real. A l’obra ¿Existe la montaña?,Natalia Domínguez i Carlos Aparicio es basen, de fet, en un estudi científic concret que qüestiona l’existència de les muntanyes i exposa la dificultat de determinar empíricament on comença i on acaba aquest accident geogràfic. La peça exemplifica i representa aquesta idea a través d’un llenguatge simbòlic que obre les portes a àmplies interpretacions, desenvolupant-se com un assaig que s’entrelliga amb el relat d’una travessia per la suposada muntanya.

Horaris

Dilluns: tancat*
de dimarts a divendres: 9.00 h - 20.00 h*
dissabte: 9.30 h - 20.00 h*
diumenge i festius: 9.30 h - 14.30 h*
(*excepte quan hi ha activitats extraordinàries)

Què
Exposicions
Quan i on
10/09/2022 a 12:30 a
23/10/2022 a 14:30
Preu
Entrada lliure

Inauguració "Escenaris de colors" de Ton Alujas

Inauguració de l'exposició artística de TON ALUJAS, titulada "ESCENARIS DE COLORS."
Sorteig de dues obres artístiques. En acabar la presentació, s'oferirà refrigeri.
Entrada gratuïta.

Què
Exposicions
Quan i on
13/10/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Ateneu de Tarragona

"Escenaris de colors" de Ton Alujas

Horari de visita

De dilluns a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes i festius segons programació.
Fins al 27 de novembre.

Què
Exposicions
Quan i on
13/10/2022 a 19:00 a
27/11/2022 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Ateneu de Tarragona

Exposició Individual Laura Álvarez Keller

Laura Álvarez Keller neix a Suïssa i havent-se criat a Madrid es formarà des de ben petita en una acadèmia d'art  en aquesta ciutat, on rebrà classes de dibuix i pintura.

Anys més tard viurà a París i Milà on continuarà estudiant pintura i començà a fer múltiples exposicions a diversos països d'Europa i Amèrica.

A l'Escola Taller d'Art de Tarragona cursarà també estudis de ceràmica, convertint-se en una artista polifacètica amb domini de les tècniques pictòriques i escultòriques.

En aquesta exposició, ens mostra algunes de les seves obres més recents. Son obres de gran expressivitat arran de l'exaltació del color. Motius figuratius i abstractes, presenten colors molt vius, predominant en la seva paleta els verds i grocs, barrejant-se amb brillantor els seus complementaris donant un resultat molt cridaner i vibrant.

Què
Exposicions
Quan i on
20/10/2022 a 20:30 a
30/10/2022 a 21:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Espai Dearum

Por Andree

Exposició de l'obra pictòrica de l'artista Maico Andro, feta acrílic sobre llenç.
 

Què
Exposicions
Quan i on
12/11/2022 a 19:00 a
18/11/2022 a 18:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Maico Andro

Inauguració exposició Associació Cultural Fotoamigo

Inauguració de l’exposició "Dona'm un pinzell i et capturo el moment, Asssociació Cultural Fotoamigo, que tindrà lloc el proper dijous 3 de novembre, a les 19 hores, al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

La mostra romandrà oberta fins al 27 de novembre de 2022. 

Horari exposició

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h 
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h 
Què
Exposicions
Quan i on
03/11/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Dona'm un pinzell i et capturo el moment, Asssociació Cultural Fotoamigo

Inauguració de l’exposició "Dona'm un pinzell i et capturo el moment", Asssociació Cultural Fotoamigo, que tindrà lloc el proper dijous 3 de novembre, a les 19 hores, al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

La mostra romandrà oberta fins al 27 de novembre de 2022. 

Horari exposició

 • Dilluns tancat
 • De dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h 
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h 
Què
Exposicions
Quan i on
03/11/2022 a 19:00 a
27/11/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Inauguració VII concurs de pintura, dibuix i gravat

Inauguració de l’exposició VII CONCURS DE PINTURA, DIBUIX & GRAVAT, de la Fundació Privada Mútua Catalana, que tindrà lloc el proper DIJOUS 17 de novembre, a les 19 hores, al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. La mostra romandrà oberta fins al 11 de desembre de 2022. Us hi esperem!!!

Què
Exposicions
Quan i on
17/11/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

VII concurs de pintura, dibuix i gravat

Exposició VII CONCURS DE PINTURA, DIBUIX & GRAVAT, de la Fundació Privada Mútua Catalana, al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

La mostra romandrà oberta fins al 11 de desembre de 2022. 

Què
Exposicions
Quan i on
17/11/2022 a 19:00 a
11/12/2022 a 14:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Moviment social a Tarragona

Recorregut fotogràfic del moviment social tarragoní durant les dècades dels anys 80 i 90, el qual va ser de vital importància en els barris de Ponent, per aconseguir millores i reclamar drets.
Una exposició del fotoperiodista Ángel Catena i l'activista Ángel Juárez.

Què
Exposicions
Quan i on
21/11/2022 a 00:00 a
26/11/2022 a 00:00
Sala d'Actes de Riu Clar
Preu
Gratuït
Organitzat per
Mare Terra Fundació Mediterrània i AV Riu Clar

Presentació "Moviment social a Tarragona" a càrrec d'Ángel Juárez

Ángel Juárez, l'activista veïnal tarragoní, presenta "Moviment social a Tarragona", un recorregut fotogràfic del moviment social tarragoní durant les dècades dels anys 80 i 90, el qual va ser de vital importància en els barris de Ponent, per aconseguir millores i reclamar drets, en especial record al barri de Riu Clar.

Una exposició i un llibre del fotoperiodista Àngel Catena i l'activista Ángel Juárez.

Què
Exposicions
Quan i on
24/11/2022 18:00 a 19:00
Sala d'Actes de Riu Clar
Preu
Gratuït
Organitzat per
Mare Terra Fundació Mediterrània i AV Riu Clar

Inauguració "Confluències Grop al Refugi"

La mostra romandrà oberta fins al 14 de desembre de 2022.

 

Què
Exposicions
Quan i on
30/11/2022 19:00 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Confluències Grop al Refugi

Horaris

 • Dilluns tancat
 • Dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
 • Diumenges i festius d'11 a 14 h

La mostra romandrà oberta fins al 14 de desembre de 2022.

Què
Exposicions
Quan i on
30/11/2022 a 19:00 a
14/12/2022 a 19:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Port de Tarragona

Encarna Garcia. Paisatge, Figures i Color.

Què
Exposicions
Quan i on
21/11/2022 a 11:00 a
13/01/2023 a 17:30
Preu
Entrada lliure

Inauguració exposició "Bèsties"

"BÈSTIES" és una mostra d'escultures fruit d'un estudi per part del Pau Serramià de l'escultura gòtica dels claustres de Santes Creus i de la Seu de Tarragona.

Obres fetes amb ciment blanc i pòrtland. Aquests materials són la traducció a la modernitat de les pedres esculpides al s. XIII. I suggereixen crear personatges amb cossos compostos de personatges fantàstics i d'animals autòctons que s'observen al nostre territori.

Què
Exposicions
Quan i on
22/12/2022 19:30 a 20:30
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Espai Nautilus

Bèsties, de Pau Serramià

"BÈSTIES" és una mostra d'escultures fruit d'un estudi per part del Pau Serramià de l'escultura gòtica dels claustres de Santes Creus i de la Seu de Tarragona.

Obres fetes amb ciment blanc i pòrtland. Aquests materials són la traducció a la modernitat de les pedres esculpides al s. XIII. I suggereixen crear personatges amb cossos compostos de personatges fantàstics i d'animals autòctons que s'observen al nostre territori.

Què
Exposicions
Quan i on
22/12/2022 a 19:30 a
02/02/2023 a 20:00
Preu
Entrada lliure
Organitzat per
Espai Nautilus
Segells de reconeixement d'administració oberta