Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda Exposicions Lluís Llop Bosch "Som i Serem"

Lluís Llop Bosch "Som i Serem"

Lluís Llop Bosch (Tortosa, 1959), és un artista multitècnica resident a Reus. Havent exposat en nombroses ocasions tant a Catalunya com a l'estranger. La seva línia segons temporades i temàtica, es mou actualment en una figuració molt simplificada on amb una pintura simple i sincera explica allò que pretén.

Aquesta exposició és el resultat de treball fet en els deu últims anys i neix el 2012 a la mostra 'Variacions de les Quatre Barres' feta a la Llotja de Reus. L'any 2018 i ja en format gran 'Som i serem' s'exhibeix també a Reus (sala la Vicaria dels Amics de Reus, on es va haver de duplicar amb part de l'auditori la superfície de la sala).

En aquests quatre anys fins avui, ha crescut la col·lecció en vuit quadres i cinc instal·lacions que totalitzant 90 obres, ocuparan un total de 70 metres lineals. Totes aquestes obres han estat concebudes com a crònica pictòrica dels fets històrics succeïts a Catalunya durant l'anomenat 'procés', des de les multitudinàries manifestacions, passant per 1-O i la posterior repressió.

Horaris

  • Dilluns tancat
  • De dimarts a dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h
  • Diumenges i festius d’11 a 14 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Lluís Llop Bosch "Som i Serem"
Què
Exposicions
Quan
11/08/2022 a 19:00 a
11/09/2022 a 14:00
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
Port de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta