• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Google Plus de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Art i cinema Art Tinglado 2. Centre d'Art de Tarragona

Tinglado 2. Centre d'Art de Tarragona

Espai expositiu de les arts visuals i plàstiques del Camp de Tarragona

El Tinglado 2, al Moll de Costa de Tarragona, és l’espai expositiu de les arts visuals i plàstiques del Camp de Tarragona que gestiona la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. El centre està adherit a la Xarxa Pública de Centres i Espais d'Arts Visuals de Catalunya de la Generalitat de Catalunya (segons DECRET 195/2010, de 14 de desembre, de la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya).

El Port de Tarragona va obrir el Tinglado 2 el 1988 i al llarg d’aquests anys ha mantingut una programació estable que ha comptat amb la presència d’artistes com Perejaume, Eva Lootz, Barbara Kruger, Tom Carr, Hannah Collins, Jordi Colomer, etcètera. Ha estat seu del Centre d’Art de Tarragona, seu de l’SCAN (Festival Internacional de Fotografia) i del Teler de Llum. Tot plegat ha servit perquè, entre d’altres distincions, el Tinglado 2 hagi rebut el Premi Nacional d’Arts Plàstiques.
 

Programa expositiu

El Tinglado 2 acull les exposicions que formen part de la programació nacional impulsada per la Xarxa Pública i Espais d’Arts Visuals de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta línia de treball es complementa amb exposicions del Festival Internacional de Fotografia (SCAN) (Fundació Fòrvm, Ajuntament de Tarragona i Generalitat de Catalunya), el Premi de Videocreació (LOOP Barcelona, Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i Arts Santa Mònica) i altres projectes de producció pròpia que es puguin anar sumant.
 

Espai

L’edifici del Tinglado 2 és un espai cultural ubicat al Moll de Costa del Port de Tarragona. És propietat de l’Autoritat Portuària, destinat a la programació d’exposicions artístiques diverses.
 

 

Contacte

tinglado2@tarragona.cat

Compartir

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal