Esteu aquí: Inici Cultura i festes Arts visuals Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

Mèdol

Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona

Presentació

Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona és un centre amb projecció territorial dirigit per Vicent Fibla i gestionat per l'Ajuntament de Tarragona que aposta per obrir finestres i establir noves aliances creatives a dins i a fora de la ciutat. Aquestes col·laboracions li han de permetre situar-se en els corrents d’avantguarda, conrear el talent creatiu en proximitat i apostar per la hibridació de gèneres, disciplines i continguts.

El Centre rep l'impuls del Departament de Cultura de la Generalitat i s’insereix dins del Pla Local d’Equipaments Culturals de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de Catalunya.

Programació

El Centre programa exposicions i activitats i alhora engega projectes educatius i de mediació, programes de creació en residència i programes de dinamització. Part d’aquestes activitats són de producció pròpia i d’altres en col·laboració.

Casa Canals: espais

Pel que fa als espais, també l’edifici històric de Casa Canals presenta novetats i s’està posant a punt aquests dies. Les Golfes, l’espai diàfan de l’últim pis, s’utilitzarà principalment com a espai expositiu. S’està habilitant també un nou espai, l’Espai L, que pren forma d’aparador de nous talents del territori. La Sala Plana, que recupera el nom original, s’està condicionant perquè aculli diversos tipus d’activitats i actuacions. I, finalment, el pati i la terrassa s’usaran com a escenaris per a performances.

Segells de reconeixement d'administració oberta