• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Cultura Fan de TGN Números anteriors del butlletí

Números anteriors

Fan de TGN 01 - febrer 2014

A Jordi Viñolas li encanten les noves iniciatives com les de La Cantonada, remenar per la plataforma Verkami i riure i xalar a la Baixada del Pajaritu.

Fan de TGN 02 - març 2014

L'artista Enric Llevat ens recomana passejar per la ciutat amb la càmera, apropar-nos al Museu d'Art Modern i perpetuar el costum de fer el vermut.

Fan de TGN 03 - abril 2014

El músic Roger Conesa és molt fan del web 'Hidden Art', de la constància i qualitat de la Sala Trono i del Festival Internacional de Dixieland, que el 2014 ha tornat amb molta potència.

Fan de TGN 04 - maig 2014

La periodista Anna Plaza, al mes de maig, recomana que no ens perdem Tarraco Viva, que llegim cada dos mesos el 'Fet a Tarragona' i que donem un cop d'ull a les xerrades de ciència del Caixaforum.

Fan de TGN 05 - juny 2014

L'Elena Coll ens recomana les seves grans passions: música, ball i arquitectura de i a Tarragona. En concret, els Harrison, lindy hop a la Sala Zero i l'edifici de la Subdelegació del Govern.

Fan de TGN 06 - juliol-agost 2014

Adrià Borràs, fotògraf i professional audiovisual, ens recomana molta imatge, però també música i un passeig pel barri on va néixer.

Fan de TGN 07 - setembre 2014

La periodista Raquel Sans, experta en els castells, ens fa tres propostes molt variades: l'espectacle casteller més gran del món, el restaurant l'Almosta i la festa que protagonitzen els més petits.

Fan de TGN 08 - octubre 2014

Durant el mes de la imatge, el videorealitzador i fotògraf Rubén Perdomo ens proposa exposicions molt variades de temes i de format.

Fan de TGN 09 - novembre 2014

El videorealitzador i gestor cultural Nani Blasco ens recomana la nova programació teatral d'El Magatzem, tres llocs per llegir i diverses iniciatives d'art en context.

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat