Esteu aquí: Inici Cultura i festes Festes i cultura popular Reis Auca de la Cavalcada de Reis

Auca de la Cavalcada de Reis

A partir del dia 15 de desembre, els nens i nenes de Tarragona començaran a somiar en la nit més màgica de l’any, i és que a partir d’aquest dia i durant tot el Nadal es podrà omplir i col·leccionar la primera Auca de la Cavalcada dels Reis de la nostra ciutat.

L’auca consta de 24 cromos adhesius que, a partir dels seus versets i il·lustracions, expliquen al detall tots els elements de la nostra Cavalcada, des de les seves carrosses als seus veritables protagonistes: els Reis Mags.

S’han editat 1.500 unitats de l’auca que es podran recollir de manera gratuïta a partir del proper dia 15 de desembre i fins al proper 7 de gener a l’Espai Jove Kesse i als Centres Cívics de la Part Alta, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Torreforta. Dels 24 cromos que conformen l’auca s’han editat 48.000 exemplars (2.000 de cada cromo) i es podran aconseguir, també de franc, en diferents establiments de la Via-T així com a Tac 12 i a Tarragona Ràdio.

Cada establiment que hi participa facilitarà a la seva porta la informació del cromo que reparteix. A banda, aquí mateix podeu consultar la relació dels diferents comerços i número de cromo per fer més fàcil la realització de l’auca col·leccionable.

L’auca, que compta amb el patrocini de BASF, ha rebut l’assessorament tècnic de la Comissió de Treball de la Cavalcada de Reis de Tarragona i és obra dels tarragonins Dani Pena i Josep Suriguera (Garamond).

Segells de reconeixement d’administració oberta