Esteu aquí: Inici Cultura i festes Festes i cultura popular Sant Jordi Concurs #ElMeuSantJordiTGN

Concurs #ElMeuSantJordiTGN

Aquest Sant Jordi tornen les parades, els llibres i les roses al carrer i l'Ajuntament de Tarragona vol celebrar-ho convidant la ciutadania a compartir la seva passió per la cultura a les xarxes socials. Del 21 al 25 d’abril, us animem a fer una publicació a Twitter recomanant una lectura que considereu imprescindible en la vostra diada de Sant Jordi. Pot ser una novetat, un clàssic, un llibre infantil, una novel·la o una obra de no ficció. Entre tots els participants, se sortejaran tres lots de productes culturals molt especials.

Per participar, tan sols cal fer una publicació a Twitter, des del 21 d’abril a les 12 h i abans del 25 d’abril a les 23.59 h. La piulada ha d’incloure una recomanació d’un llibre en qualsevol format: text, fotografia o vídeo. Per poder entrar en el sorteig, caldrà:

  1. Que la publicació inclogui l’etiqueta #ElMeuSantJordiTGN
  2. Que es mencioni el perfil de TGN Cultura.

El dia 26 d’abril es realitzarà el sorteig entre tots els participants que hagin complert les bases.

Premis

S’escolliran tres guanyadors de forma aleatòria que obtindran els següents premis respectivament:

  • 1r premi: un lot de llibres (darrers premis Pin i Soler de novel·la i Tinet de contes*), dues entrades per al concert Les Quatre Estacions al Teatre Tarragona (14/05, 20.30 h), dos vals descompte per abonar-se al PMET i dos passis tarragonins als recintes del Museu d'Història (aquest darrer premi només en cas que el guanyador sigui empadronat a Tarragona).
  • 2n premi: un lot de llibres (darrers premis Pin i Soler de novel·la i Tinet de contes*), dues entrades per a l’espectacle L’Oreneta al Teatre Tarragona (29/05, 18.30 h), i dos passis tarragonins als recintes del Museu d'Història (aquest darrer premi només en cas que el guanyador sigui empadronat a Tarragona).
  • 3r premi: un lot de llibres (darrers premis Pin i Soler de novel·la i Tinet de contes*) i dos vals descompte per abonar-se al PMET.

* Els tres lots de llibres inclouran els següents títols: els deu últims reculls de contes del Premi de narrativa curta Tinet, i quatre de les darreres novel·les guanyadores del Premi Ciutat de Tarragona Pin i Soler: Els Culpables, Tsunami, Ciutat de Mal i Eren ells.

Bases

  • El nom dels tres guanyadors es farà públic al llarg del dia 26 d’abril al compte de Twitter de TGN Cultura, i, un cop feta aquesta publicació, es contactarà cada guanyador per missatge privat.
  • Podran participar en el concurs qualsevol usuari de Twitter amb una configuració de privadesa que permeti la visibilitat de la piulada des de comptes no seguidors.
  • Tan sols es comptabilitzarà una participació per compte.
  • No s’acceptaran aquelles participacions que no compleixin la temàtica establerta o que incloguin comentaris o opinions el contingut de les quals pugui considerar-se ofensiu, injuriós o discriminatori o que pugui vulnerar drets de tercers. 
Segells de reconeixement d'administració oberta