• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Santa Tecla Tarragona
  • Twitter de Santa Tecla Tarragona

Santa Tecla

Santa Tecla
Esteu aquí: Inici Activitats 2017 Santa Tecla 2017 Santa Tecla 2017. Diumenge 10 de setembre
Santa Tecla

Santa Tecla 2017. Diumenge 10 de setembre

Què
Festes
Quan
10/09/2017 10:00 to 23:30
Afegeix a la teva agenda...

10 h, jardins del Camp de Mart. 2n Trofeu de Bitlles Catalanes Ciutat de Tarragona. Diuen que els romans van introduir a les nostres terres el trunculorum ludus (joc dels tronquets). Els Xiquets de Tarragona han recuperat aquest joc ancestral per a la nostra ciutat.

Organitza: Xiquets de Tarragona

 

12 h, Casa de la Festa, Via Augusta, 4. Visita guiada a la Casa de la Festa. Descobriu els secrets i les anècdotes del Seguici Popular a través d’aquest recorregut pels seus elements. Apta per a tota la família. Places limitades.

Organitza: Imaginautes Serveis Culturals

 

12 h, pl. de l’Antic Escorxador. Vermut Mulasser amb Cris&petes. 30 anys no es fan cada dia, i els mulassers ho celebren amb el primer vermut de Santa Tecla.

Organitza: Mulassa de Tarragona

 

18 h, plaça Verdaguer. Assaig de castells a la fresca. La Jove ens proposa un assaig casteller fora del seu local. S’acosten grans castells!

Organitza: Colla Jove Xiquets de Tarragona

 

19 h, c. Rebolledo, entre els carrers Sant Miquel i Cartagena. KukiTecla 2017 Warm-up. Anem escalfant la nit de Kukitecla amb la nostra kukizumba, el millor sopar i moltes sorpreses!

Organitzen: Kuki Events, Premium Club, La Llar del Pernil, La Murga i Els Arcs - Col·laboren: AV Barri del Port i Associació Empresaris BaixaTGN

 

22 h, c. Rebolledo, entre els carrers Sant Miquel i Cartagena. KukiTecla 2017 Open Air. Arriba la segona edició de la festa open-air més petarda de Santa Tecla: Kukitecla 2017 amb l’actuació de Rebeca, Jano DJ, Vayatella Versace, Lady Isa, LaBonpreu & LaCaprabo i els Banana Laser DJ Show. Més informació a www.kukifriendly.com.

Organitzen: Kuki Events, Premium Club, La Llar del Pernil, La Murga i Els Arcs - Col·laboren: AV Barri del Port i Associació Empresaris BaixaTGN

 

23 h, Premium Club, c. Rebolledo, 11. KukiTecla 2017 Edition. Encara no coneixes la festa més petarda de la ciutat? La festa friendly més atrevida de Tarragona? Vine a celebrar amb nosaltres el tancament de la segona temporada de Kuki! Actuació i photocall de Rebeca. No paris de gaudir amb els nostres Jano DJ, Lady Isa, LaBonpreu & LaCaprabo, Banana Laser DJ Show i Los Kukis. Espectacle de varietats i moltes sorpreses en el tancament de temporada de la Kuki Friendly Party. Entrades a la venda des de 12€ (amb consumició) a www.kukifriendly.com.

Organitzen: Kuki Events i Premium Club

Santa Tecla 2017. Diumenge 10 de setembre

Santa Tecla

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal