Pepa Plana presenta "Veus que no veus"

Santa Tecla Tarragona

Què Teatre
Quan 18/09/2021 21:00 to 22:00
Programació Santa Tecla
Localització
Preu 5 €
Venda d'entrades

 Venda d’entrades a Tickets Tarragona.

 

Afegeix a la teva agenda...

A partir dels anomenats números clàssics, ja tocava que algú en fes la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan qui els juga són dues pallasses en comptes de dos pallassos? Volen ser vistes i escoltades. Dues pallasses: una augusta i una carablanca. Què hauria passat si les nostres àvies haguessin pogut fer de pallasses? Es tracta de riure, sí, però no només d’això: també de parlar, jugar i potser mossegar.

square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona sobre els bars de la plaça de la Font

Es permet que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l'interior dels locals al públic assistent, amb invitació, a les activitats

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Ricomà: “si som exigents amb els altres, hem de ser exemplars amb nosaltres mateixos”

L'alcalde de Tarragona ha expressat que “una interpretació poc solidària amb la ciutat no pot enfosquir la bona feina de tantes persones i entitats”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!