Murs 700

Santa Tecla Tarragona

Què Art, Exposicions
Quan 12/07/2021 a 00:00 a
22/09/2021 a 23:55
Programació Santa Tecla
On En diversos murs de Tarragona
Organitzat per Polígon Cultural
Col·labora Escola d’Art i Disseny de Tarragona / Associació 27.7 Artgroup (muralistes i grafiters) / Associacions de veïns i veïnes de cada barri / ESPIMSA / EMDE / Ajuntament de Tarragona - Departament de Cultura i Departament de Joventut
Afegeix a la teva agenda...

Aquesta proposta planteja el disseny, la producció i la difusió d’una sèrie d’intervencions murals realitzades per part de diferents artistes del territori, que juntes constitueixen un relat polièdric i descentralitzat de com la ciutadania tarragonina ha viscut i experimenta les festes de Santa Tecla.

Durant la festa major són molts els tarragonins i tarragonines que s’apleguen als grans i transcendents actes festius celebrats en la gran majoria al centre històric de la ciutat. En contraposició a aquesta lògica centralitzada, però, existeix una varietat de maneres de viure aquest període tan especial, que van lligades a la realitat de cada barri de la ciutat, als relats orals i la microhistòria continguda als espais públics.

Agafant de base la diversitat que suposa aquest fet i per tal de posar-la en valor, aquest projecte proposa generar una sèrie d’intervencions murals en els barris de la ciutat que estan geogràficament més allunyats del seu centre històric. Unes intervencions que, treballades en connexió amb part del teixit social de cada barri, pretenen visibilitzar com es viu la festa major de la ciutat des d’aquell propi context.

De la mateixa manera, el projecte treballa cada intervenció amb artistes que creen des de diferents disciplines artístiques i metodologies, per tal de generar una proposta rica i contemporània en diversitat expressiva. Les propostes artístiques seleccionades són les d’Íria Rodon, Pablo Carpal, Miquel Falgàs, Alba Domingo, Cristina Lavilla, David Oliete i Adrià Targa. Les seves intervencions murals les podrem veure a Bonavista, el barri del Port, la platja del Miracle, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Monnars.

Idea i producció: Polígon Cultural

Més informació sobre aquest esdeveniment…

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!