Santa Tecla als Instituts

Santa Tecla Tarragona

Aquest any, amb motiu de la celebració del 700 anys de l’arribada de la relíquia de Santa Tecla a la ciutat i organitzat per Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC), diferents instituts de la ciutat i la comarca s’han afegit a aquest projecte del Taller de versots i parlaments als instituts.

La nostra ciutat compta amb balls en actiu que se serveixen del text versificat com a vàlvula d’expressió satírica i popular. En aquest taller itinerant, que recorrerà les aules de diferents instituts durant la setmana de Santa Tecla, els alumnes aprendran a escriure versots i parlaments. La iniciativa, que també pretén contribuir a fomentar la mirada crítica entre els joves, desembocarà en un concurs entre l’alumnat dels respectius centres d’ensenyament.

Aquest taller s’emmarcarà en un programa festiu que es desenvoluparà a cada centre amb la complicitat del seu professorat.

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!