Grups de grallers de Tarragona i convidats a la festa

Santa Tecla Tarragona

A Catalunya, la gralla va fer la seva aparició al món rural de la zona del Camp de Tarragona, el Penedès, el Tarragonès i el Garraf. Un instrument que feien servir els pastors, idoni per ser tocat en espais oberts i perquè ja dominaven la fabricació d'altres instruments de vent. Actualment Tarragona compta amb molt bona qualitat musical tant pel que fa als músics de casa com als que vénen de poblacions veïnes o d’una mica més lluny. La raó per què es conviden grups forans és l’extens seguici de la ciutat.

square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Conveni de col·laboració de BBVA amb les festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2018

L'obra teatral 'Max in Love-Respecta'm', present en la programació de Santa Tecla

Es podrà veure dijous dia 20, a l’Antiga Audiència

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!