Revetlla

Santa Tecla Tarragona

La Nit del 22 al 23 de setembre. Revetlla i Matinades

És la revetlla que, amb dos incansables i mogudes orquestres a la plaça de la Font que canvien cada hora i mitja, neix a dos quarts de dotze de la nit i constitueix per si mateixa una jornada completa dins la festa. Encara serà viva quan les gralles esclatin amb l'alba.

Al voltant de la plaça de la Font (punt neuràlgic de la festa) es poden trobar diversos escenaris amb espectacles i músiques de tot tipus, des del ball més pausat al capdamunt de la Rambla Nova, passant per la música ètnica de la plaça del Rei o músiques electròniques i modernes als jardins del Camp de Mart.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!