• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Santa Tecla Tarragona
  • Twitter de Santa Tecla Tarragona

Santa Tecla

Santa Tecla
Esteu aquí: Inici Notícies El curtmetratge "Veritas" (la verdad) s'estrena per Santa Tecla
Santa Tecla

El curtmetratge "Veritas" (la verdad) s'estrena per Santa Tecla

Una part del film ha estat rodat a Tarragona, a la benzinera de Jaume I i a l'antiga Tabacalera.
14/09/2012

 

Aquest matí s’ha presentat el curtmetratge Veritas (La Verdad) del director i guionista, Jesús Llungueras, impulsat des de la seva productora Juandesafinado i rodada a Catalunya i Aragó durant el mes de juny de 2012. Es tracta d’un thriller de 25 minuts interpretat per Patrícia Bargalló, Carles Bigorra, Ivana Miño, Gerard Domènech, Fermí Reixach i Pierre Livet. El rodatge ha comptat amb el suport de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana i de la Tarragona Film Office que va facilitar les localitzacions de la ciutat. Al film hi apareixen la benzinera Jaume I i l’antiga Tabacalera.
El tinent d’alcalde d’Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha destacat la importància de Tarragona com a plató de cinema i ha explicat “la nostra ciutat és una nouvinguda en el sector, però gràcies a la feina que es fa des de la Tarragona Film Office, la indústria cinematogràfica està descobrint totes les possibilitat que ofereix Tarragona”. Durant aquest any, Tarragona ha acollit al voltant de 20 produccions audiovisuals i l’Ajuntament ha donat el seu suport a moltes d’elles a través de la Tarragona Film Office, algunes d’aquestes produccions han estat el llargmetratge Ghost Track; Crossing Limits, de la tarragonina Andrea Eidenhammer, El Fill de Caín de Jesús Monllaó, i el concert a favor de la pel·lícula Sonata per a Violoncel, d’Anna Bofarull, sobre la fibromiàlgia.

El curtmetratge Veritas (La Verdad) s’estrenarà el proper dilluns 17 de setembre a les 9 del vespre a l’Auditori August del Palau de Congressos. El film no és apte per a menors de 14 anys i l’entrada és gratuïta.

Pàgina web oficial: www.veritasfilm.es


Santa Tecla

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal