• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Santa Tecla Tarragona
  • Twitter de Santa Tecla Tarragona

Santa Tecla

Santa Tecla
Esteu aquí: Inici Notícies L'Ajuntament obre una nova etapa amb el projecte 'La Festa als Ulls"
Santa Tecla

L'Ajuntament obre una nova etapa amb el projecte 'La Festa als Ulls"

L'Ajuntament obre una nova etapa amb el projecte 'La Festa als Ulls" Foto: David Beníliam, el fotògraf convidat de 2014
Es dóna un nou impuls a aquesta iniciativa de Pep Escoda, en què l’objectiu és ampliar tant el seu concepte com les accions que realitza el fotògraf convidat.
14/09/2015

Amb vista al 2016, les àrees de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, sota el paraigua d’El Teler de Llum, es proposen ampliar tant el concepte com les accions del programa La Festa als Ulls, amb l’objectiu d’apropar-lo encara més a la ciutadania i al públic específic de l’àmbit de les arts visuals.

En aquest sentit, doncs, s'obre una nova etapa en què, d’una banda, es planteja una ampliació conceptual d’aquest projecte que lidera Pep Escoda ja fa més de deu anys, de manera que, a més de Santa Tecla, intercalarà les festes de Sant Magí com a motiu per al treball del fotògraf convidat. De l’altra banda, preveu l’organització de més activitats al voltant d’aquest fotògraf, que aniran adreçades tant a persones del sector com a turistes com a la ciutadania en general.

Les accions per aconseguir aquest objectiu seran les següents:

  • Dins del web municipal es crearà un espai que recollirà totes les imatges resultants de tots els fotògrafs convidats fins ara i dels futurs.
  • L’exposició que resulti de l’estada i el treball del fotògraf convidat tindrà lloc l’any següent, però fora del període de Santa Tecla; en principi, tindrà lloc entre el juny i l’agost.
  • Coincidint amb la inauguració de l’exposició, s’organitzarà un taller formatiu que impartirà el fotògraf a persones aficionades a la fotografia i/o a professionals.
  • El fotògraf, a més, farà una xerrada per als estudiants i col·lectius de fotògrafs de la ciutat.
  • L’exposició s’inclourà en les rutes turístiques durant l’estiu.
  • Totes les imatges resultants del treball del fotògraf convidat, a banda de ser publicades al web, es dipositaran al Centre d’Imatges de Tarragona (L’Arxiu).


Tal com afirma la regidora de Cultura, Begoña Floria, “des de la conselleria volem donar més volada a aquest projecte, perquè és una manera molt bona de donar a conèixer la nostra riquesa festiva a fora de Tarragona unint tradició i modernitat i perquè, alhora, ens permet descobrir noves visions de les nostres festes a partir de la mirada de fotògrafs estrangers. A més, però, en aquesta nova etapa, el que ens proposem és generar més intercanvi de coneixements entre aquest fotògraf i els fotògrafs de Tarragona, perquè creiem que és un aspecte que cal potenciar en la proposta.”


Santa Tecla

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal