• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Santa Tecla Tarragona
  • Twitter de Santa Tecla Tarragona

Santa Tecla

Santa Tecla
Esteu aquí: Inici Notícies Les nits de "El club de la comedia" arriben per Santa Tecla
Santa Tecla

Les nits de "El club de la comedia" arriben per Santa Tecla

Les nits de "El club de la comedia" arriben per Santa Tecla L'actor Dani Rovira actuarà a Tarragona per Santa Tecla
Dani Rovira, Txabi Franquesa i Dani Pérez actuaran al Palau de Congressos
20/06/2013

Tres dels millors monologuistes del país es citaran per Santa Tecla a Tarragona, en una sessió de Las noches de El Club de la Comedia que tindrà lloc el 19 de setembre al Palau de Congressos. Les entrades per a l’esdeveniment, que començarà a les 22h, es poden comprar a partir del dia 1 de juliol a través de www.traslarisa.es.

El malagueny Dani Rovira es va fer un nom en el món dels monòlegs actuant a Paramount Comedy, per després passar a col·laborar en programes de televisió al costat d’Andreu Buenafuente o Eva Hache. L’últim any ha presentat el programa de La Sexta Alguien tenía que decirlo, al costat de Txabi Franquesa. Franquesa, una altra de les cares conegudes de Paramount Comedy, també serà a l’escenari del Palau de Congressos. A banda de la seva vessant com a còmic, aquest barceloní també ha treballat en teatre, cinema o televisió.

L’últim dels noms destacats és el del català Dani Pérez, qui ha estat girant per diversos espais i teatres del país presentant el seu últim espectacle En Directo 2.0. Més prolífic als escenaris que a la televisió, Pérez també sorgeix de la pedrera de El Club de la Comedia, de Paramount Comedy. L’espectacle de Tarragona està organitzat per Tarraco Events, sota la producció de Escucha-M i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.


Santa Tecla

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal