• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Santa Tecla Tarragona
  • Twitter de Santa Tecla Tarragona

Santa Tecla

Santa Tecla
Esteu aquí: Inici Notícies 'Paraula de Tecla' als instituts
Santa Tecla

'Paraula de Tecla' als instituts

'Paraula de Tecla' als instituts "Santa Tecla als instituts" a l'IES Tarragona
Els instituts Martí i Franquès, Tarragona i Pons d'Icart són els primers de participar-hi
20/09/2011

Des del Servei de Política Lingüística de l'Ajuntament, aquesta Santa Tecla 2011 estrenem una activitat que farà endinsar els adolescents tarragonins en les paraules de les Festes: “Santa Tecla als instituts (per als més astuts)”, destinada als alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Enric Garriga i Marina Massaguer, dos dels autors de Paraula de tecla. Vocabulari de les festes de Santa Tecla, publicat per iniciativa del Servei de Política Lingüística durant les Festes del 2010, presenten el llibre a tres instituts de la ciutat: el Martí i Franquès, el Tarragona i el Pons d’Icart. No es tracta, però, d’una presentació convencional: a més de curiositats sobre el procés de creació del llibre i sobre algunes de les paraules que s’hi recullen, els joves tarragonins aprenen a fer versots, que, aquest cas, parlen sobre la vida a l’institut.

Com que el programa ha tingut bona acollida, molt probablement l’any que ve s’estendrà a més centres de la ciutat. Amb “Paraula de Tecla als instituts” hem volgut donar continuïtat a la ja coneguda “Santa Tecla a les Escoles” i arribar d’aquesta manera als joves teclers que es van fent grans.
 


Santa Tecla

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal